Повезане вести

Алекса би био у НБА да је више играо против САД! Председник ЦСКА: Пристали смо и на клаузулу менаџера!

Алекса би био у НБА да је више играо против САД! Председник ЦСКА: Пристали смо и на клаузулу менаџера!

Мондо 28.08.2024
Српски кошаркаш током Олимпијских игара привукао пажњу са свих крајева света, па и из НБА лиге. Српски кошаркаш Алекса Аврамовић био је један од најбољих појединаца на Олимпијским играма у Паризу овог лета, а након што је наша… »
Само једном у животу имаш такву шансу! Аврамовић Русима причао о прослави за памћење: Били смо узнемирени после САД, а онда...…

Само једном у животу имаш такву шансу! Аврамовић Русима причао о прослави за памћење: Били смо узнемирени после САД, а онда...…

Курир 28.08.2024
Репрезентативац Србије Алекса Аврамовић говорио је о прослави бронзане медаље на Олимпијским играма. Након што је потписао уговор са московским ЦСКА, плејмејкер је за руски портал "Меч" причао о искуство које је стекао овог… »
Алекса Аврамовић отворио душу: "Ја сам православац пре свега, били смо узнемирени после САД!"

Алекса Аврамовић отворио душу: "Ја сам православац пре свега, били смо узнемирени после САД!"

Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Алекса Аврамовић је био један од најбољих репрезентативаца Србије на претходном турниру на Олимпијским играма у Паризу, а убрзо по завршетку турнира потписао је уговор са руским ЦСКА из Москве и своју каријеру ће… »

Вести дана »