Povezane vesti
"Dolaze mi na vrata, hoće da me ubiju": Gorštak Dane tvrde da mu prete zbog žene koja ga je prijavila za nasilje
Mondo 28.08.2024
Gorštak Dane tvrdi da mu prete zbog supruge koja ga je prijavila za nasilje. Prašina se ponovo digla oko priče sa Golije. U centru je Danijel Dane Bijorac, narodu poznatiji kao Gorštak sa Golije koji je u najnovijoj izjavi novinarima rekao: "Dolaze mi na… »
Gorštaku sa Golije prete smrću: "Svi hoće da me ubiju zbog njenih laži, ali se boje mojih kerova"
Telegraf 28.08.2024
Preporučujemo. Prašina se ponovo digla oko priče sa Golije. U centru je Danijel Dane Bijorac, narodu poznatiji kao Gorštak sa Golije. Telegraf.rs je stupio u kontakt s njim i jedna od prvih stvari koje nam je rekao bila je: "Dolaze mi na kućni prag da… »
Vesti dana »

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 8 satijoš 1 povezana