Povezane vesti
„Filmski susreti 2024.“ u znaku Žarka Lauševića: Kolege svedoče o njegovoj veličini
Glas juga 28.08.2024
Na „Filmskim susretima“ niška publika ove godine ima priliku da Žarka vidi u dva filma. Sinoć je prikazan film „Heroji Halijarda“, dok će večeras biti prikazan film „Ruski konzul“. Posthumno mu je dodeljena i nagrada za životno delo… »
Ovogodišnji „Filmski susreti“ protiču u znaku Žarka Lauševića. Reči njegovih kolega svedoče kolika je veličina bio
Gradski portal 018 28.08.2024
Zbog svog raskošnog talenta ali i životne priče Žarko Laušević je bio miljenik publike. Niškoj publici se obratio sa posebnim poštovanjem 2016. godine kada je dobio Gran-pri Naisa. „Sad ste mi učinili da poverujem, da sad stvarno verujem da sam… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 35 minutajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Srbija staje na 15 minuta zbog 15 žrtava: Bjelogrlić pozvao na skup kod FDU, profesori na Studentskom trgu, aktivisti ispred RTS
Nova pre 10 minutajoš 32 povezane
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 4 satijoš 33 povezane
Ruski napad dronovima na grad Sumi; Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti od udara
RTS pre 10 minutajoš 31 povezana