Povezane vesti
Milanović: Radim sve da se onemogući angažman hrvatskih vojnika u ratu u Ukrajini
Politika 28.08.2024
ZAGREB – Predsednik Hrvatske Zoran Milanović saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. ''Radio sam sve i radiću ubuduće da se onemogući… »
Milanović: Hrvatski vojnici neće ratovati u Ukrajini
Vesti online 28.08.2024
Predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. – Radio sam sve i radiću ubuduće da se onemogući bilo kakav… »
Hrvati odlučni: Naši vojnici neće ratovati u Ukrajini
B92 28.08.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. ''Radio sam sve i radiću ubuduće da se onemogući bilo kakav… »
Vesti dana »

Voz Beograd – Subotica od 8. oktobra, prvih dana besplatno, objavljena i cena karte
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 1 satjoš 146 povezanih

Vučić brzom prugom za manje od dva i po sata od Beograda do Subotice i nazad, povratna karta 2.000 dinara
RTV pre 25 minutajoš 82 povezane

VIDEO Šok snimak iz zloglasnog izraelskog zatvora: Ministar vređa aktiviste među kojima je i Ognjen iz Srbije
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 5 satijoš 16 povezanih