Povezane vesti
Milanović: Radim sve da se onemogući angažman hrvatskih vojnika u ratu u Ukrajini
Politika 28.08.2024
ZAGREB – Predsednik Hrvatske Zoran Milanović saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. ''Radio sam sve i radiću ubuduće da se… »
Milanović: Hrvatski vojnici neće ratovati u Ukrajini
Vesti online 28.08.2024
Predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. – Radio sam sve i radiću ubuduće da se onemogući… »
Hrvati odlučni: Naši vojnici neće ratovati u Ukrajini
B92 28.08.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović saopštio je danas da Hrvatska ne sme da se direktno uključi u sukob Rusije i Ukrajine, ali da i dalje može da pruža Kijevu humanitarnu pomoć i vojnu opremu. ''Radio sam sve i radiću ubuduće da se onemogući bilo… »
Vesti dana »
VJT u Novom Sadu: Uhapšena osoba koja je bila nedostupna istražnim organima
Beta pre 54 minutajoš 41 povezana
Gruhonjić i njegova banda počeli da tuku žene: Njihov "novinar" im se unosi u lice VIDEO
B92 pre 12 minutajoš 17 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 48 minutajoš 25 povezanih
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 12 minutajoš 36 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 3 satajoš 22 povezane