Повезане вести

„Нисам то смео да му ставим у гроб, направио сам глупост“: Ниггор признаје да се горко каје због једне ствари

„Нисам то смео да му ставим у гроб, направио сам глупост“: Ниггор признаје да се горко каје због једне ствари

Нова 28.08.2024
: Игор Лазић познатији као Ниггор једини је преостали члан некада популарне групе Монтенигерс. Душан Николић је преминуо недуго по објављивању албума „Тајна маренда“ који је изашао 1996, док је Небојша Савељић погинуо у… »
Хтео сам да На другом свету слуша тај ЦД Ниггор признао да се каје: "Нисам смео то да му ставим у гроб”

Хтео сам да На другом свету слуша тај ЦД Ниггор признао да се каје: "Нисам смео то да му ставим у гроб”

Дневник 28.08.2024
Игор Лазић познатији као Ниггор једини је преостали члан некада популарне групе Монтенигерс. Душан Николић је преминуо недуго по објављивању албума "Тајна маренда" који је изашао 1996, док је Небојша Савељић погинуо у… »
"Направио сам глупост, нисам смео то да му ставим у гроб": Болна прича Игора Лазића, чином "закопао" каријеру?

"Направио сам глупост, нисам смео то да му ставим у гроб": Болна прича Игора Лазића, чином "закопао" каријеру?

Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Једини преостали члан некада популарне групе " Монтенигерс", Игор Лазић, познатији као Ниггор, својевремено је испричао једну необичну ситуацију, која се десила на сахрани Душана Николића, бившег члана поменуте… »

Вести дана »