Повезане вести
Дачић: Платформа „Пронађи ме" није активирана, дечак пронађен и враћен породици
Политика 28.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација која се вечерас појавила у појединим медијима да је активиран систем "Пронађи ме“, у случају нестанка… »
Таблоиди објавили да је покренут систем „Пронађи ме“, МУП демантовао
Н1 Инфо 28.08.2024
Вечерас, нешто пре 22 часа, на сајтовима таблоида Телеграф и Ало појавила се вест да је активиран систем "Пронађи ме" и да се трага за деветогодишњим дететом која је дубоко узнемирала јавност. За Н1 потврђено је из МУП-а да… »
Министар апелује на медије: Није активиран систем „Пронађи ме“, придржавајте се званичних саопштења
Н1 Инфо 28.08.2024
Поводом вести коју су Телеграф и Ало објавили на својим сајтовима да је нестало деветогодишње дете и да је активиран систем МУП-а "Пронађи ме", министар полиције Ивица Дачић каже за Н1 да је у питању дезинформација и да систем… »
Игор Јурић: Злоупотреба система „Пронађи ме“ може да има трагичне последице
Н1 Инфо 28.08.2024
Поводом вести коју су Телеграф и Ало објавили на својим сајтовима да је нестало деветогодишње дете и да је активиран систем МУП-а "Пронађи ме", Игор Јурић је за Н1 рекао да је лажно објављивање вести о покретању система… »
Дачић: Платформа "Пронађи ме" није активирана, дечак (9) пронађен и враћен породици
РТВ 28.08.2024
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација која се вечерас појавила у појединим медијима да је активиран систем "Пронађи ме“, у случају нестанка… »
Таблоиди објавили да је покренут систем "Пронађи ме", Дачић демантовао
Радио 021 28.08.2024
Таблоиди Ало и Телеграф су нешто пре 22 часа објавили да је активиран систем "Пронађи ме", али министар полиције Ивица Дачић демантује ове наводе. На сајту Телеграфа објављена је вест како је нестао дечак у Србији и да је… »
Дачић: Платформа "Пронађи ме" није активирана, дечак (9) из Београда пронађен и враћен породици
Еуроневс 28.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација која се вечерас појавила у појединим медијима да је активиран систем "Пронађи ме", у случају нестанка… »
Систем „Пронађи ме“ вечерас није активиран
Нова 28.08.2024
: Вечерас, нешто пре 22 часа, на сајтовима таблоида Телеграф и Ало појавила се вест да је активиран систем "Пронађи ме" и да се трага за деветогодишњим дететом која је дубоко узнемирала јавност. За Н1 потврђено је из МУП-а да… »
Дачић: Деветогодишњи дечак пронађен и враћен породици
Курир 28.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација да је активиран систем „Пронађи ме“, услучају нестанка деветогодишњег дечака, који је брзо пронађен и враћен… »
Огласио се министар: "Платформа 'Пронађи ме' није активирана, дечак брзо пронађен"
Б92 28.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација која се вечерас појавила у појединим медијима да је активиран систем "Пронађи ме", у случају нестанка… »
Игор Јурић: Злоупотреба система „Пронађи ме“ може да има трагичне последице
Нови магазин 28.08.2024
Поводом вести коју су Телеграф и Ало објавили на својим сајтовима да је нестало деветогодишње дете и да је активиран систем МУП-а "Пронађи ме", Игор Јурић је за Н1 рекао да је лажно објављивање вести о покретању система… »
Дачић: Платформа "Пронађи ме“ није активирана, деветогодишњи дечак пронађен и враћен породици
Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је нетачна информација која се вечерас појавила у појединим медијима да је активиран систем „Пронађи ме“, у случају… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 49 минутајош 23 повезане
Нови пресек: Више од 32.000 пријава за легализацију до данас у 11 часова
Блиц пре 2 сатајош 45 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 4 минутајош 20 повезаних