Povezane vesti
Dačić: Platforma "Pronađi me" nije aktivirana, dečak pronađen i vraćen porodici
RTS 29.08.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je netačna informacija koja se u sredu pojavila u pojedinim medijima da je aktiviran sistem "Pronađi me", u slučaju nestanka devetogodišnjeg dečaka, koji je brzo pronađen i vraćen porodici… »
Dačić demantovao pisanje pojedinih medija: Platforma "Pronađi me" nije aktivirana, dečak vraćen porodici
Insajder 29.08.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je netačna informacija koja se u sredu pojavila u pojedinim medijima da je aktiviran sistem "Pronađi me“, u slučaju nestanka devetogodišnjeg dečaka… »
Ministar demantovao da pokrenut sistem „Pronađi me“: Nije aktiviran, apelujem pridržavajte se zvaničnih saopštenja
Danas 29.08.2024
Povodom vesti koju su tabloidi objavili na svojim sajtovima da je nestalo devetogodišnje dete i da je aktiviran sistem MUP-a „Pronađi me“, ministar policije Ivica Dačić kaže za N1 da je u pitanju dezinformacija i da sistem nije pokretan. „Nije… »
Ministar demantovao da je pokrenut sistem „Pronađi me“: Nije aktiviran, apelujem pridržavajte se zvaničnih saopštenja
Danas 28.08.2024
Povodom vesti koju su tabloidi objavili na svojim sajtovima da je nestalo devetogodišnje dete i da je aktiviran sistem MUP-a „Pronađi me“, ministar policije Ivica Dačić kaže za N1 da je u pitanju dezinformacija i da sistem nije pokretan. „Nije… »
Dačić: Platforma "Pronađi me" nije aktivirana, dečak (9) pronađen i vraćen porodici
Blic 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je netačna informacija koja se večeras pojavila u pojedinim medijima da je aktiviran sistem "Pronađi me", u slučaju nestanka devetogodišnjeg dečaka… »
Tabloidi objavili da je pokrenut sistem „Pronađi me“, MUP demantovao
Danas 28.08.2024
Večeras, nešto pre 22 časa, na sajtovima tabloida Telegraf, Kurir, Alo pojavila se vest da je aktiviran sistem „Pronađi me“ i da se traga za devetogodišnjim detetom koja je duboko uznemirala javnost. Za N1 potvrđeno je iz MUP-a da sistem nije… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno i hladno, više padavina pre podne, na planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Telegraf pre 48 minutajoš 4 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana