Повезане вести
Хванг: "Нисам сигуран да ли ћу остати"
Спортске.нет 29.08.2024
Сјајни фудбалер средине терена из Јужне Кореје Ин-Беом-Хванг рекао је после утакмице са Боде/Глимтом да није сигуран хоће ли остати у Црвеној звезди у наставку сезоне. "Нисам сигуран хоћу ли остати у Звезди, видећемо шта ће се… »
Кјетил Кнутсен након пораза од Звезде: „Ако желимо да учествујемо у оваквом такмичењу, морамо да будемо спремни да поднесемо…
Хот спорт 29.08.2024
Господска изјава! Кјетил Кнутсен није показао превелико разочарење након елиминације његовог Боде/Глимта у последњем колу квалификација за Лигу шампиона. Боде је после победе на свом терену поражен од Звезде на „Маракани“ са… »
Кнутсен: "Морамо да будемо спремни за овакву атмосферу"
Б92 29.08.2024
Тренер Бодеа Кјетил Кнутсен није био толико разочаран после елиминиације у плеј-офу Лиге шампиона од Црвене звезде. Норвешки клуб је после победе на свом терену поражен од црвено-белих на "Маракани" са 2:0. "Осећам се добро. Пре… »
"Нисам сигуран да ћу остати у Црвеној звезди": Док је Маракана славила, ове речи су забринуле све звездаше
Мондо 29.08.2024
Ин Бом Хванг рекао да није сигуран да ли ће остати у Црвеној звезди. Везиста Црвене звезде Ин Бом Хванг (27) забринуо је навијаче у вечери великог успеха - пласмана у Лигу шампиона. У разговору са новинарима, он је рекао да није… »
Сви су нас критиковали, а Бајага нам донео срећу! Мирко Иванић знао да ће Звезда бити права
Мондо 29.08.2024
Везиста црвено-белих одговорио на критике после победе против Боде Глимта. Мирко Иванић трећи пут ће наступасти са Црвеном звездом у Лиги шампиона, а након победе против Боде Глимт није крио одушевљење због још једног успеха… »
Хванг: Не знам да ли остајем
Спортски журнал 29.08.2024
“Пустите ме један дан да не размишљам о фудбалу. Не знам да ли остајем, имамо још три дана до краја прелазног рока, видећемо шта ће бити”. Ин-Бом Хванг, везиста Црвене звезде, изнео је утиске после тријумфа на Бодеом и пласмана… »
„Србија има представника у крем де ла крему“: Владан Милојевић емотиван после тријумфа над Бодеом (ВИДЕО)
Данас 29.08.2024
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић после победе над Бодо Глимтом (2:0) и пласмана у Лигу шампиона његовог тима је заплакао и пао на колена. „Морам да кажм да су ми прорадиле емоције, јер стварно неизмерно волим овај клуб. Он… »
Владан Милојевић после победе звезде срушио се на траву и заплакао: "Прорадиле су ми емоције – играћемо са гигантима"
Дневник 29.08.2024
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић је после пласмана у Лигу шампиона био врло емотиван, заплакао је, а потом дао своју прву изјаву. После 1:2 у Норвешкој, Звезда је у реваншу славила тријумф 2:0 против Бодо/Глимта и пласирала… »
Бајага нам донео срећу: Везни фудбалер Црвене звезде открио тајну успеха против Норвежана
Данас 28.08.2024
Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић рекао је после победе његовог тима над Бодо Глимтом (2:0) и пласмана у Лигу шампиона да је екипа Владана Милојевића доказала да је најбоља кад је најтеже. „Јесте ли нешто друго очекивали… »
Александар Вучић присуствује мечу Црвене звезде и Боде Глимта, председник Србије без дреса дошао на стадион “Рајко Митић”…
Данас 28.08.2024
Утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона између Црвене звезде и Боде Глимта присуствује и председник Србије Александар Вучић. Први човек државе не пропушта велике Звездине утакмице, био је и на два од три дуела у групној фази… »
Вести дана »
Моћни Дончић и борбени Леброн поклекли пред Сан Антонијом у борби за полуфинале НБА Купа
Еуроневс пре 50 минутајош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 50 минутајош 12 повезаних
Питали смо ЦхатГПТ за исход утакмице Штурм - Црвена звезда у ЛЕ: Вештачка интелигенција против црвено-белих!
Телеграф пре 5 минутајош 15 повезаних
САД продужиле Лукоилу лиценцу до 17. јануара за преговоре о продаји имовине
НИН пре 15 минутајош 10 повезаних