Povezane vesti
EU i njenim članicama potrebna je snažna i demokratska Srbija u njihovom okrilju
Politika 29.08.2024
Čast mi je što dolazim u Srbiju na poziv predsednika Vučića posle prve posete u kojoj sam bio, ima već pet godina, s ambicijom da ponovno povežem niti jednog davnašnjeg prijateljstva, koje se kalilo na frontu Prvog svetskog rata sa još živim… »
Autorski tekst emanuela Makrona pred dolazak u Beograd: EU i njenim članicama je potrebna snažna i demokratska Srbija
Kurir 29.08.2024
Pred dolazak u Beograd, francuski predsednik Emanuel Makron obratio se građanima Srbije, tekstom koji je medijima dostavljen iz Predsedništva Francuske. Na početku svog obraćanja, Makron je rekao da mu je čast što dolazi u Srbiju na poziv… »
Autorski tekst Emanuela Makrona pred posetu Srbiji: Svojom ponositom istorijom pripadate Evropi
Mondo 29.08.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron napisao je autorski tekst pred posetu Srbiji. Pred dolazak u Beograd, francuski predsednik Emanuel Makron obratio se građanima Srbije, tekstom koji je medijima dostavljen iz Predsedništva Francuske. Na početku svog… »
Makron: Dragi građani Srbije...
B92 29.08.2024
Pred dolazak u Beograd, francuski predsednik Emanuel Makron obratio se građanima Srbije, tekstom koji je medijima dostavljen iz Predsedništva Francuske. Na početku svog obraćanja, Makron je rekao da mu je čast što dolazi u Srbiju na poziv… »
Poruka građanima Srbije predsednika Francuske Emanuela Makrona
Danas 29.08.2024
Čast mi je što dolazim u Srbiju na poziv predsednika Vučića posle prve posete u kojoj sam bio ima već pet godina, sa ambicijom da ponovno povežem niti jednog davnašnjeg prijateljstva, koje se kalilo na frontu Prvog svetskog rata sa još uvek živim… »
Vesti dana »
VIDEO Nova avionska nesreća u Americi: Eksplodirao u vazduhu i srušio se u Filadelfiji, 6 osoba poginulo
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Nikad veća ludnica na tabeli Evrolige: Evo kako sada stoje Crvena zvezda i Partizan, večiti derbi promenio mnogo toga
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih
Tramp i Netanijahu će se sastati dva puta u Vašingtonu: Sastanak zakazan za 4. februar
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih
Sad se sve lomi: Ključna odluka u rasporedu Srbije i Danske, ko će pokušati da donese pobedu?
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih