Повезане вести

ЕУ и њеним чланицама потребна је снажна и демократска Србија у њиховом окриљу

ЕУ и њеним чланицама потребна је снажна и демократска Србија у њиховом окриљу

Политика 29.08.2024
Част ми је што долазим у Србију на позив председника Вучића после прве посете у којој сам био, има већ пет година, с амбицијом да поновно повежем нити једног давнашњег пријатељства, које се калило на фронту Првог светског рата… »
Ауторски текст Емануела Макрона пред посету Србији: Својом поноситом историјом припадате Европи

Ауторски текст Емануела Макрона пред посету Србији: Својом поноситом историјом припадате Европи

Мондо 29.08.2024
Француски председник Емануел Макрон написао је ауторски текст пред посету Србији. Пред долазак у Београд, француски председник Емануел Макрон обратио се грађанима Србије, текстом који је медијима достављен из Председништва… »
Ауторски текст емануела Макрона пред долазак у Београд: ЕУ и њеним чланицама је потребна снажна и демократска Србија

Ауторски текст емануела Макрона пред долазак у Београд: ЕУ и њеним чланицама је потребна снажна и демократска Србија

Курир 29.08.2024
Пред долазак у Београд, француски председник Емануел Макрон обратио се грађанима Србије, текстом који је медијима достављен из Председништва Француске. На почетку свог обраћања, Макрон је рекао да му је част што долази у Србију… »
Макрон: Драги грађани Србије...

Макрон: Драги грађани Србије...

Б92 29.08.2024
Пред долазак у Београд, француски председник Емануел Макрон обратио се грађанима Србије, текстом који је медијима достављен из Председништва Француске. На почетку свог обраћања, Макрон је рекао да му је част што долази у Србију… »
Порука грађанима Србије председника Француске Емануела Макрона

Порука грађанима Србије председника Француске Емануела Макрона

Данас 29.08.2024
Част ми је што долазим у Србију на позив председника Вучића после прве посете у којој сам био има већ пет година, са амбицијом да поновно повежем нити једног давнашњег пријатељства, које се калило на фронту Првог светског рата… »

Вести дана »