Повезане вести

Брнабић: Нећу моћи спавати јер Северина неће доћи у Србију док је Вучић на власти

Брнабић: Нећу моћи спавати јер Северина неће доћи у Србију док је Вучић на власти

СЕЕбиз 29.08.2024
БЕОГРАД - Предсједница скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да су хрватску пјевачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошли тједан да би је "испитивали о литију" и о њеном ставу о… »
Небојша Крстић критиковао Ану Брнабић због изјаве о певачици Северини

Небојша Крстић критиковао Ану Брнабић због изјаве о певачици Северини

Данас 29.08.2024
Небојша Крстић, маркетиншки стручњак, који је некада био близак председнику Србије Борису Тадићу, а сада је близак Александру Вучић, критиковао је изјаву Ане Брнабић, председнице Народне скупштине, о хрватској певачици Северини… »
Брнабић: Много ми је жао што Северина неће доћи у Србију, нећу моћи да спавам

Брнабић: Много ми је жао што Северина неће доћи у Србију, нећу моћи да спавам

Данас 29.08.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да су хрватску певачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошле недеље да би је „испитивали о литијуму“ и о њеном ставу о… »
Брнабић: Северину зауставили на граници да би је испитивали о литијуму и Сребреници

Брнабић: Северину зауставили на граници да би је испитивали о литијуму и Сребреници

Н1 Инфо 29.08.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да су хрватску певачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошле недеље да би је "испитивали о литијуму" и о њеном ставу о "геноциду у… »
Брнабић: Северину зауставили на граници да би је "испитивали о литијуму", полицајци су хтели да чују шта она има да каже

Брнабић: Северину зауставили на граници да би је "испитивали о литијуму", полицајци су хтели да чују шта она има да каже

НИН 29.08.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да су хрватску певачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошле недеље да би је "испитивали о литијуму" и о њеном ставу о… »
Брнабић: Много ми је жао што Северина неће у Србију, нећу моћи да спавам због тога

Брнабић: Много ми је жао што Северина неће у Србију, нећу моћи да спавам због тога

Радио 021 29.08.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да су хрватску певачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошле недеље да би је "испитивали о литијуму". Такође, додала је да су је… »
"Важније им је шта кажу Северина и Топалко него директор института" Брнабић: Па, дајте да и ми нешто научимо о том литијуму...…

"Важније им је шта кажу Северина и Топалко него директор института" Брнабић: Па, дајте да и ми нешто научимо о том литијуму...…

Курир 29.08.2024
" Госпођица Северина је задржана на једном разговору... Ја сам рекла, не знам шта су тамо причали с њом, дала је подршку литијуму, можда су хтели да чују шта она има научно утемељено да каже о литијуму па ћемо ми сад да… »
Брнабић: Северину зауставили на граници да би је 'испитивали о литијуму'

Брнабић: Северину зауставили на граници да би је 'испитивали о литијуму'

Нови магазин 29.08.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да су хрватску певачицу Северину Вучковић српски полицајци задржали на српско-хрватској граници прошле недеље да би је "испитивали о литијуму" и о њеном ставу о… »

Вести дана »