Povezane vesti
"Mislila sam da ću umreti od tuge" Elena o najbolnijem periodu u životu: Ništa mi nije značila ni kuća, ni šoferi, ni novac...…
Kurir 29.08.2024
Dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem preseljenju u Valensiju, braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem i gubitku sina. Njen… »
"Verica se plašila da ću ponoviti njenu grešku": Elena Karić o majci i intimnim problemima: "Mislila sam da ću umreti od tuge"…
Blic 29.08.2024
Dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem preseljenju u Valensiju, braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem i gubitku sina. Njen… »
Vesti dana »

Predstavljeni novi tramvaji u Beogradu – od sutra prvi u saobraćaju (foto)
BizLife pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 44 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih