Povezane vesti
"Mislila sam da ću umreti od tuge" Elena o najbolnijem periodu u životu: Ništa mi nije značila ni kuća, ni šoferi, ni…
Kurir 29.08.2024
Dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem preseljenju u Valensiju, braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem i gubitku sina. Njen… »
"Verica se plašila da ću ponoviti njenu grešku": Elena Karić o majci i intimnim problemima: "Mislila sam da ću umreti od…
Blic 29.08.2024
Dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem preseljenju u Valensiju, braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem i gubitku sina. Njen… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 14 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 43 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 49 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 14 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih