Povezane vesti
Njenoj lepoti su se svi divili, a u 42. Godini doživela je infarkt: Na dan smrti pevačice dogodilo se nešto jezivo
Kurir 29.08.2024
Prva pevačica grupe "Novi fosili", lepa Đurđica Barlović sa 42 godine doživela je infarkt. Njen anđeoski glas krasio je albume "Da te ne volim", "Nikog nema da mu kažem","Sanjaj me","Neka vali gingolaju svoje barke". Poslednji album koji je snimila sa… »
Njenoj lepoti su se svi divili, a u 42.: Godini doživela je infarkt Na dan njene smrti dogodilo se nešto jezivo
Blic 29.08.2024
Prva pevačica grupe "Novi fosili", lepa Đurđica Barlović sa 42 godine doživela je infarkt. Njen anđeoski glas krasio je albume "Da te ne volim", "Nikog nema da mu kažem","Sanjaj me","Neka vali gingolaju svoje barke". Poslednji album koji je snimila sa… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 2 satajoš 42 povezane

„Doveli su ga na sam kraj sahrane, vezanog, sa tri policajca“: Student priča da je Bogdanu u poslednjem trenutku rečeno da može na očev ispraćaj
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Nenad ubio Zlaticu u Beču, ranio ćerku i zeta, pa nađen mrtav u "mercedesu" Ovo je pokojni bračni par iz Srbije! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih