Povezane vesti
Evropski sud za ljudska prava: Braća Mamić pokušala zloupotrijebiti hrvatsko pravosuđe
Al Jazeera 29.08.2024
Evropski sud za ljudska prava odbio je tužbe Zdravka i Zorana Mamića protiv Hrvatske koji su smatrali da nisu imali pravično suđenje. Suđeno im je zbog izvlačenja novca iz nogometnog kluba Dinamo i poreznih utaja, a pravomoćno su osuđeni na kazne… »
Evropski sud za ljudska prava odbio tužbu braće Mamić
Al Jazeera 29.08.2024
Tužbu Ebropskom sudu za ljudska prava podnijela su oba brata Mamić i poreznik Milan Pernar, tvrdeći da im je povrijeđeno pravo na pravično suđenje u slučaju izvlačenja novca iz Dinama. Evropski sud za ljudska prava odbio je tužbu Zdravka i Zorana… »
Sud u Strazburu odbio tužbu braće Mamić protiv Hrvatske
Euronews 29.08.2024
Evropski sud za ljudska prava u Strazburu odbio je tužbu Zdravka i Zorana Mamića, koji su tom sudu tužili Hrvatsku zbog nepravičnog suđenja. Tužbu ovom sudu je podneo i Milan Pernar, poreznik kojem se sudilo zajedno s Mamićima, ali je on u… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 2 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 17 ljudi nestalo; ambasador Srbije: Nije bilo naših turista /foto/
Sputnik pre 32 minutajoš 24 povezane