Povezane vesti
Tajfun pogodio Japan, nastradalo šestoro ljudi
Južne vesti 29.08.2024
Reuters Posledice klizišta izazvanog tajfunom u Gamagoriju, prefektura Aiči, Japan „Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično." Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi… »
Tajfun pogodio Japan, nastradalo četvoro ljudi
Danas 29.08.2024
„Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično.“ Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi Kagošima, na japanskom ostrvu Kjušu, koje je u četvrtak pogodio snažan tajfun… »
Tajfun pogodio Japan, najmanje troje mrtvih
Danas 29.08.2024
„Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično.“ Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi Kagošima, na japanskom ostrvu Kjušu, koje je u četvrtak pogodio snažan tajfun… »
Blic 29.08.2024
„Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično." Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi Kagošima, na japanskom ostrvu Kjušu, koje je u četvrtak pogodio snažan tajfun. Najmanje… »
Radio 021 29.08.2024
Nepogoda je počela oko osam časova ujutru po lokalnom vremenu, saopštila je Japanska meteorološka agencija. Reuters „Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično." Ovo su reči žene u… »
NIN 29.08.2024
"Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično." Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi Kagošima, na japanskom ostrvu Kjušu, koje je u četvrtak pogodio snažan tajfun. Najmanje… »
Vesti dana »
Olaf Šolc: Napadi na navijače izraelskog kluba u Amsterdamu neprihvatljivi
Politika pre 14 minutajoš 32 povezane
POKS: Prvi napad na prostorije SNS u Novom Sadu organizovali sami naprednjaci
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
POSKUPEO DIZEL: Objavljene nove cene goriva koje će važiti u narednih 7 dana - Evo kakva je situacija sa benzinom!
Kurir pre 20 minutajoš 15 povezanih