Повезане вести

Американка (18) ухапшена јер је напастовала Грка (20) у Солуну: Искористила га док је био пијан

Американка (18) ухапшена јер је напастовала Грка (20) у Солуну: Искористила га док је био пијан

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. У Грчкој се догодио несвакидашњи случај силовања. Неименована америчка држављанка (18) ухапшена је због силовања једног Грка (20). Младић тврди да је силоватељка искористила то што је он био под утицајем… »
Американка (18) силовала момка у Грчкој? Младић тврди - После раскида покушала самоубиство, а онда га је одвела у напуштену…

Американка (18) силовала момка у Грчкој? Младић тврди - После раскида покушала самоубиство, а онда га је одвела у напуштену…

Курир 29.08.2024
Осамнаестогодишња девојка из САД-а, оптужена је за силовање младића (20) у Солуну. Она је пуштена је након сведочења пред истражним судијом. Млада жена, која је ухапшена након пријаве коју је поднела наводна жртва, суочила се… »
Американка (18) силовала Грка (20): Хорор у Солуну: "Искористила ме је док сам био мамуран"

Американка (18) силовала Грка (20): Хорор у Солуну: "Искористила ме је док сам био мамуран"

Блиц 29.08.2024
Осамнаестогодишња девојка из САД оптужена је за силовање 20-годишњег Грка у Солуну. Млада жена је ухапшена по пријави полицији, док је тужилац против ње поднео кривичну пријаву за силовање вршењем полних радњи, без… »

Вести дана »