Povezane vesti
Šifrovane poruke za belivuka preko radija: Pripadnici njegovog i vračarskog klana poslali stotine objava za nekoliko sati!
Kurir 29.08.2024
Vođa zloglasne kriminalne grupe koji je optužen za 11 ubistava u Srbiji, Veljko Belivuk (39), sinoć je dobio nekoliko stotina poruka preko jedne beogradske radio stanice, a najveći broj njih uputio mu je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare… »
Belivuku stizale šifrovane poruke celu noć: Pripadnici klana poslali stotine objava, sve ih je slušao u pritvoru
Mondo 29.08.2024
Belivuk je u pritvoru od 4. februara 2021. godine, a 28. avgusta u sredu mu jebio treći rođendan koji "slavi" iza rešetaka. Vođa zloglasne kriminalne grupe koji je optužen za 11 ubistava u Srbiji, Veljko Belivuk (39), sinoć je dobio nekoliko stotina… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Tuča i cirkus u Skupštini! Đilas u centru sukoba, opozicija od početka opstruisala rad - Obezbeđenje moralo da reaguje (foto/video)
Kurir pre 9 minutajoš 174 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 6 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 1 satjoš 24 povezane