Povezane vesti
Topalko za N1: Na mene se obrušili svi poltroni ove vlasti, a ja sam u borbu krenuo sam
N1 Info 29.08.2024
Pevač Milan Topalović Topalko rekao je za N1 da sve što je imao da kaže o litijumu već je davno rečeno - a to je, kako kaže, da se u isti ne razume i da na protest u Beogradu nije išao da bi govorio o ovom mineralu već da bi branio pravo ljudi da žive na… »
Topalko za N1: Na mene se obrušili svi poltroni ove vlasti, a ja sam u borbu krenuo sam
Novi magazin 29.08.2024
Pevač Milan Topalović Topalko rekao je za N1 da sve što je imao da kaže o litijumu već je davno rečeno - a to je, kako kaže, da se u isti ne razume i da na protest u Beogradu nije išao da bi govorio o ovom mineralu već da bi branio pravo ljudi da žive na… »
Vesti dana »

Još jedna osoba uhapšena zbog nasilničkog ponašanja ispred Filozofskog fakulteta
Luftika pre 1 satjoš 44 povezane

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 2 satajoš 33 povezane

Pogledajte kako Srbin puca na policiju u Beču: Ubio ženu, ranio ćerku, otvorio vatru na policiju kada su došli da ga hapse, pa se ubio u „mercedesu“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Protest podrške uhapšenim poljoprivrednicima u Novom Sadu: Dobacivanja Šulcu, pojavio se na štakama (FOTO)
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih