Povezane vesti
Topalko za N1: Na mene se obrušili svi poltroni ove vlasti, a ja sam u borbu krenuo sam
N1 Info 29.08.2024
Pevač Milan Topalović Topalko rekao je za N1 da sve što je imao da kaže o litijumu već je davno rečeno - a to je, kako kaže, da se u isti ne razume i da na protest u Beogradu nije išao da bi govorio o ovom mineralu već da bi branio pravo ljudi da… »
Topalko za N1: Na mene se obrušili svi poltroni ove vlasti, a ja sam u borbu krenuo sam
Novi magazin 29.08.2024
Pevač Milan Topalović Topalko rekao je za N1 da sve što je imao da kaže o litijumu već je davno rečeno - a to je, kako kaže, da se u isti ne razume i da na protest u Beogradu nije išao da bi govorio o ovom mineralu već da bi branio pravo ljudi da… »
Vesti dana »
Inženjerska komora najavila sastavljanje tima eksperata kako bi se utvrdili uzroci tragedije u Novom Sadu
Euronews pre 28 minutajoš 179 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Dan žalosti: za tragediju u Novom Sadu možda kriva korozija
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 178 povezanih
Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 52 minutajoš 96 povezanih
Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj, trodnevna žalost u Vojvodini; Građani odali poštu nastradalima ispred Železničke stanice
RTV pre 40 minutajoš 88 povezanih