Povezane vesti

"Pomaže mami da zaradi evro više": Vedrana Rudan osula paljbu po pevačici, izvela sina (4) da svira na njenom koncertu

"Pomaže mami da zaradi evro više": Vedrana Rudan osula paljbu po pevačici, izvela sina (4) da svira na njenom koncertu

Mondo 29.08.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan žestoko iskritikovala hrvatsku pevačicu Maju Šuput. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja je nedavno podelila detalje borbe za zdravlje, u svom najnovijem blogu je, govoreći na temu roditeljstva, žestoko… »
Vedrana Rudan osudila hrvatsku pevačicu: "Zarađuje lovu za neodgovorne roditelje, da je ovo pravna država"

Vedrana Rudan osudila hrvatsku pevačicu: "Zarađuje lovu za neodgovorne roditelje, da je ovo pravna država"

Telegraf 29.08.2024
Preporučujemo. Kniževnica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj objavi u blogu obradila je temu roditeljstva i kao primer navela hrvatsku pevačicu, koju je ozbiljno potkačila. U objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”, žestoko je… »
Vedrana Rudan žestoko oplela po pevačici u novoj kolumni, pominje i decu poznatih: Zbog njenih reči se trese Balkan

Vedrana Rudan žestoko oplela po pevačici u novoj kolumni, pominje i decu poznatih: Zbog njenih reči se trese Balkan

Nova 29.08.2024
: Spisateljica u svojoj najnovijoj objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”, kritikovala praksu izlaganja maloletne dece u javnosti Spisateljica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ… »

Vesti dana »