Povezane vesti
"Pomaže mami da zaradi evro više": Vedrana Rudan osula paljbu po pevačici, izvela sina (4) da svira na njenom koncertu
Mondo 29.08.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan žestoko iskritikovala hrvatsku pevačicu Maju Šuput. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja je nedavno podelila detalje borbe za zdravlje, u svom najnovijem blogu je, govoreći na temu roditeljstva, žestoko potkačila… »
Vedrana Rudan osudila hrvatsku pevačicu: "Zarađuje lovu za neodgovorne roditelje, da je ovo pravna država"
Telegraf 29.08.2024
Preporučujemo. Kniževnica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj objavi u blogu obradila je temu roditeljstva i kao primer navela hrvatsku pevačicu, koju je ozbiljno potkačila. U objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”, žestoko je kritikovala… »
Vedrana Rudan žestoko oplela po pevačici u novoj kolumni, pominje i decu poznatih: Zbog njenih reči se trese Balkan
Nova 29.08.2024
: Spisateljica u svojoj najnovijoj objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”, kritikovala praksu izlaganja maloletne dece u javnosti Spisateljica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 38 minutajoš 29 povezanih

Upozorenje RHMZ-a za celo područje Srbije: Temperatura i 38 stepeni, problemi na rekama
N1 Info pre 22 minutajoš 28 povezanih

Uživo Ukrajinci upali u zamku; Vojska poručila: Meta pogođena VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 20 povezanih

Novi detalji dvostrukog ubistva u Šamcu: Jaćimović se predao policiji bez pružanja otpora
Blic pre 23 minutajoš 16 povezanih