Povezane vesti
Luisovu hit pesmu napisao srpski glumac: Glumio u "Varljivom letu 68", godinama kasnije svi pevali "Opa, opa"
Mondo 29.08.2024
Glumac Vladan Savić, kojeg trenutno gledamo u seriji "Igra sudbine", autor je nekoliko pesama. Ljubiša Stojanović Luis bio je jedan od najomiljenijih pevača, sa velikim brojem hitova koje je ostavio iza sebe. Jedan od njih je i "Opa, opa", koji je… »
Veliki Luisov hit je napisao naš glumac: Čitava Srbija ga je tek nedavno zavolela zbog jedne uloge
Telegraf 29.08.2024
Preporučujemo. Ljubiša Stojanović Luis bio je jedan od naših najautentičnijih umetnika sa velikim brojem hitova koje je ostavio iza sebe. Luis je, nažalost, 31. jula 2011. godine nastradao u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe je ostavio suprugu i šestoro… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 9 minutajoš 35 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 14 minutajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 34 minutajoš 26 povezanih