Повезане вести

" Тренутно смо раздвојени, љубомора је велики проблем!" Анђело Ранковић признао истину о вези са Анитом: Изненадила ме је

" Тренутно смо раздвојени, љубомора је велики проблем!" Анђело Ранковић признао истину о вези са Анитом: Изненадила ме је

Курир 29.08.2024
Анита Станојловић спаковала је кофере и са сином Алексејем отишла на одмор, али без дечка Анђела Ранковића. Наиме, она је одлучила да се мало осами и посвети сину ког је одвела у Црну Гору на море, чиме се и похвалила на мрежама… »
Огласио се Анђело, открио све о односу са Анитом: "Раздвојени смо тренутно, љубомора је велики проблем"

Огласио се Анђело, открио све о односу са Анитом: "Раздвојени смо тренутно, љубомора је велики проблем"

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Анита Станојловић спаковала је кофере и напустила Србију, али без дечка Анђела Ранковића, који је сада проговорио о њиховом односу. Наиме, Анђело се појавио сам на отварању једног ресторана, где је проговорио и о… »
Раздвојени смо, љубомора је велики проблем Анђело Ранковић открио детаље односа са Анитом Станојловић

Раздвојени смо, љубомора је велики проблем Анђело Ранковић открио детаље односа са Анитом Станојловић

Ало 29.08.2024
Анђело проговорио о детаљима односа са Анитом. Анита Станојловић спаковала је кофере и са сином Алексејем отишла на одмор, али без дечка Анђела Ранковића. Наиме, она је одлучила да се мало осами и посвети сину ког је одвела у… »
Анита оставила Анђела и отпутовала из Србије, сви се питају шта се дешава? Ево где је он ухваћен и то насмејан

Анита оставила Анђела и отпутовала из Србије, сви се питају шта се дешава? Ево где је он ухваћен и то насмејан

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Победница "Елите 7" Анита Станојловић спаковала је кофере и са сином Алексејем отишла на заслужени одмор, али без дечка Анђела Ранковића. Наиме, она је одлучила да се мало осами и посвети сину, којег је одвела у… »

Вести дана »