Повезане вести

Макрон након састанка са Вучићем: Рафали као симбол стратешке сарадње Србије и Француске

Макрон након састанка са Вучићем: Рафали као симбол стратешке сарадње Србије и Француске

Данас 30.08.2024
– Желео бих својом посетом данас својим присуством поново упутим поруку пријатељства Француске Србији и да на најодлучнији начин изјавим да је вама место у Европској унији – рекао је франсуки председник Емануел Макрон након… »
Макрон: Нити сам знао да Дуров долази у Француску, нити је требало да се видимо

Макрон: Нити сам знао да Дуров долази у Француску, нити је требало да се видимо

Телеграф 30.08.2024
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је вечерас да није требало да се види са власником Телеграма Павелом Дуровом, милијардером рођеним у Русији, а против кога су француске истражне судије наредиле покретање званичне… »
Србији је место У ЕУ: Макрон верује да смо пример читавом региону Западног Балкана: Можете да одигра једну важну улогу

Србији је место У ЕУ: Макрон верује да смо пример читавом региону Западног Балкана: Можете да одигра једну важну улогу

Блиц 29.08.2024
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је вечерас да је Србији место у Европској унији и да је ЕУ потребна јака Србија, док је Србији потребна јака и суверена ЕУ, како би бранила њене интересе. На заједничкој конференцији… »
"Нисам знао да долази у Француску": Макрон о ухапшеном власнику Телеграма Павелу Дурову: "Нити сам га звао, нити смо се видели"…

"Нисам знао да долази у Француску": Макрон о ухапшеном власнику Телеграма Павелу Дурову: "Нити сам га звао, нити смо се видели"…

Блиц 29.08.2024
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је вечерас да није требало да се види са власником Телеграма Павелом Дуровом, милијардером рођеним у Русији, а против кога су француске истражне судије наредиле покретање званичне… »

Вести дана »