Повезане вести

Медведев: Мој мозак је као чај на рингли, проври…

Медведев: Мој мозак је као чај на рингли, проври…

Спорт клуб 30.08.2024
Пети играч света Данил Медведев успешно је наставио учешће на овогодишњем УС опену. Рус је у мечу друге рунде, без изгубљеног сета, савладао мађарског тенисера Фабијана Марожана резултатом 6:3, 6:2, 7:5 (7:5). Ипак, новинари су… »
Сензација у Њујорку: Дебакл Карлоса Алкараза!

Сензација у Њујорку: Дебакл Карлоса Алкараза!

Спорт клуб 30.08.2024
Карлос Алкараз, трећи носилац, елиминисан је у другом колу УС опена. Бољи од Шпанца био је Ботик Ван де Зандшулп 6:1, 7:5, 6:4. Четвороструки грен слем шампион је од самог почетка био у подређеном положају. Ван Зандшулп… »
Медведев: Меч је био као да смо у италијанском ресторану ВИДЕО

Медведев: Меч је био као да смо у италијанском ресторану ВИДЕО

Б92 30.08.2024
Данил Медведев је још једном показао смисао за хумор. Рус се пласирао у треће коло УС Опена победом над Фабијаном Марожаном из Мађарске, 6:3, 6:2, 7:6 (5). Шампион турнира из 2021. године, одиграо је веома добар меч, али било је… »
Први кикс Алкараса у другом колу после три године

Први кикс Алкараса у другом колу после три године

Б92 30.08.2024
Карлос Алкарас доживео је прави шок на овогодишњем УС Опену. Шпанац, један од највећих фаворита турнира и шампион од пре две године, поражен је у другом колу од Холанђанина Ботика ван де Зандсхулпа, 6:1, 7:5, 6:4. Холанђанин не… »
Ботик после меча живота: Веровао сам од првог поена

Ботик после меча живота: Веровао сам од првог поена

Б92 30.08.2024
Ботик ван Де Зандсхулп је одиграо фантастичан меч против Карлоса Алкараса. Холанђанин је приредио највеће изненађење турнира победом у три сета, 6:1, 7:5, 6:4. Све је у његовој игри функционисало беспрекорно, посебно игра на… »
Сензација! Ван де Зандсхулп разбио Алкараса!

Сензација! Ван де Зандсхулп разбио Алкараса!

Б92 30.08.2024
Ботик Ван де Зандсхулп приредио је прави шок на УС Опену. Холанђанин, 74. играч света, елиминисао је у другом колу турнира у Нујујорку трећег носиоца и бившег шампиона турнира, Карлоса Алкараса после 140 минута игре, 6:1, 7:5… »
Швјонтек: Није ме брига да ли је 3:3 или 6:0

Швјонтек: Није ме брига да ли је 3:3 или 6:0

Б92 30.08.2024
Ига Швјонтек, прва тенисерка света, рутински је одрадила посао у мечу другог кола УС Опена. Она је за само 65 минута игре декласирала Јапанку Ену Шибахару, 6:0, 6:1, паце и пету годину заредом играти у трећој рунди у Њујорку… »
Медведев искористио четврту меч лопту за пласман у треће коло

Медведев искористио четврту меч лопту за пласман у треће коло

Б92 30.08.2024
Данил Медведев се пласирао у треће коло на УС Опену. Пети тенисер света је после 124 минута игре победио Мађара Фабијана Марожана, 6:3, 6:2, 7:6 (5). Рекло би се рутински посао за шампиона турнира из 2021. године. Меч је почео… »
Менсик маратонац направио преокрет за памћење ВИДЕО

Менсик маратонац направио преокрет за памћење ВИДЕО

Б92 30.08.2024
Млади чешки тенисер Јакуб Менсик пласирао се у треће коло УС Опена на невероватан начин. Осамнаестогодишњи тенисер из Простехова, у мечу са Аустралијанцем Тристаном Скулкејтом губио је са 0:2 у сетовима, али није се предао и… »
Кецмановић: Распао сам се!

Кецмановић: Распао сам се!

Б92 30.08.2024
Миомир Кецмановић је у року од 24 сата доживео два пораза на УС Опену. Прво у синглу од Лоренца Музетија, у оном епском дуелу од 230 минута у пет сетова, било је 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5 у корист Италијана, а потом и у дублу. Он и… »
Кецмановић и Сафиулин заустављени на старту

Кецмановић и Сафиулин заустављени на старту

Б92 30.08.2024
Миомир Кецмановић и Роман Сафиулин нису успели да се пласирају у друго коло дубла на УС Опену. Српско-руска комбинација заустављена је на старту, а од њих су били бољи Белгијанци, Сандер Жил и Јоран Флиген, 6:4, 6:7 (6), 6:2… »

Вести дана »