Povezane vesti
Milena Kačavenda skinula naočare i pokazala rezultate operacije! Iznenadila sve u uživo programu: Bilo je jezivo!
Kurir 30.08.2024
Rijaliti učesnica Milena Kačavenda gostovala je večeras u specijalnoj emisiji "Elite", a u studiju se pojavila sa naočarama za sunce. Milena je imala operaciju, pa je zbog iste nosila naočare. - Operisala sam kapke! Baš sam bila jeziva, danas sam… »
Milena Kačavenda skinula naočare i pokazala rezultate operacije: "Korigovala sam kapke, bila sam jeziva", iznenadila sve u…
Blic 30.08.2024
Rijaliti učesnica Milena Kačavenda gostovala je večeras u specijalnoj emisiji "Elite", a u studiju se prvobitno pojavila sa naočarama za sunce. Milena je imala operaciju, pa je zbog iste nosila naočare. - Operisala sam kapke! Baš sam bila jeziva… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Afera "Signal": Trampovi ljudi na vrućoj stolici, svi se drže iste priče posle skandala: "Nema ratnih planova, nema opasnosti..." (foto, video)
Blic pre 24 minutajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane