Povezane vesti
Tajfun pogodio Japan, nastradalo šestoro ljudi
BBC News 30.08.2024
Šestoro ljudi je poginulo zbog jakog vetra koji u četvrtak i petak pogodio ostrva, saopštila je Japanska meteorološka agencija. „Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično." Ovo su reči… »
Tajfun pogodio Japan, nastradalo šestoro ljudi
Danas 30.08.2024
„Vetar je bio toliko jak da sam mislila da ne mogu da preživim. [Nisam] nikada doživela ništa slično.“ Ovo su reči žene u Makurazakiju, gradu u prefekturi Kagošima, na japanskom ostrvu Kjušu, koje je u četvrtak i petak pogodio snažan tajfun… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana