Povezane vesti
„Mnogo je uspešniji od mene, drago mi je što ga imam“: Sanja Marinković se zbog jednog muškarca rasplakala u emisiji
Nova 30.08.2024
: Voditeljka se tokom jednog gostovanja osvrnula na iznenadnu smrt oca, pa otkrila i ko su osobe koje su joj u tom momentu najviše pomogle. Sanja Marinković svojevremeno je otkrila da su joj nakon iznenadne očeve smrti najveća podrška i oslonac u životu… »
Zbog njega je Sanja Marinković plakala u emisiji: Voditeljka se slomila pred kamerama i priznala: "On je meni sve"
Blic 30.08.2024
Voditeljka Sanja Marinković trudi se da privatan život sačuva od očiju javnosti, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima. Sanja Marinković priznala je da joj je nakon očeve smrti brat najveća podrška, a dok je govorila o njemu, jednom… »
Vesti dana »

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 1 satjoš 44 povezane

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Proglašeno vanredno stanje, talasi od 15 metara, eruptirao vulkan, nuklearka evakuisana: Zemljotres jačine 8,8 u Rusiji napravio haos (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 222 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 23 povezane