Повезане вести

Кркић: Срећан сам због доласка Барселоне у Београд! Вербек: Сећам се сјајне атмосфере на Маракани; Спичер: Опет занимљиво са…

Кркић: Срећан сам због доласка Барселоне у Београд! Вербек: Сећам се сјајне атмосфере на Маракани; Спичер: Опет занимљиво са…

Спортски журнал 30.08.2024
Реакције на жреб за Лигу шампиона. Бојан Кркић, некадашњи фудбалер Барселона, представљао је каталонски клуб на свечаности у Монте Карлу. - Веома сам срећан што ће Барселона играти у Београду. Једва чекам да дођем са клубом у… »
Кркић након жреба открио да ли је било могућности да дође у звезду: „Било је много прича, мог отац је оданде!“

Кркић након жреба открио да ли је било могућности да дође у звезду: „Било је много прича, мог отац је оданде!“

Хот спорт 30.08.2024
Заувек ће остати велика жал што није искористио сав свој раскошни таленат. Бојан Кркић, шпански интернационалац црногорских корена представљао је Барселону на жребу у Монаку. Након што је жреб одредио да упари Црвену звезду и… »
Бојан Кркић једва чека Звезду и Београд: "Било је прича да ћу потписати..."

Бојан Кркић једва чека Звезду и Београд: "Било је прича да ћу потписати..."

Спортске.нет 30.08.2024
Некадашњи фудбалер Барселоне и шпанске репрезентације, а сада оперативац каталонског клуба Бојан Кркић изјавио је након јучерашњег жреба за Лигу шампиона да једва чека окршај. Некада велики таленат Барселоне у којој сада има… »

Вести дана »