Povezane vesti
Kurti o kritikama koje je izneo Makron: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
Euronews 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Kurti o Makronovim kritikama: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
NIN 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Aljbin Kurti reagovao na posetu francuskog predsednika Beogradu
Danas 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. Mi želimo da… »
Kurti se oglasio o izjavi Makrona
Vesti online 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, izjavio je danas, komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da je Pariz zabrinut zbog jednostranih poteza Kosova, da kosovska vlada primenjuje zakone i nastoji da osigura javni red, mir i bezbednost za… »
Vesti dana »
Francuska policija žestoka prema đacima: sukobi, suzavac, teško povređen tinejdžer
Politika pre 3 satajoš 27 povezanih
Srbija se bruka protiv Nemačke, nezadovoljni Paunović priča o procesu
Nova pre 24 satajoš 100 povezanih
Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Blic pre 4 satijoš 49 povezanih
U Novom Sadu završena komemorativna šetnja, odata pošta poginulima u padu nadstrešnice
Pravo u centar pre 49 minutajoš 23 povezane
Putin: Ako bude napadnuta, Rusija bi mogla da upotrebi svaku vrstu naoružanja kojom raspolaže
N1 Info pre 39 minutajoš 22 povezane