Povezane vesti
Kurti o kritikama koje je izneo Makron: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
Euronews 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Aljbin Kurti reagovao na posetu francuskog predsednika Beogradu
Danas 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. Mi… »
Kurti o Makronovim kritikama: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
NIN 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi… »
Kurti se oglasio o izjavi Makrona
Vesti online 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, izjavio je danas, komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da je Pariz zabrinut zbog jednostranih poteza Kosova, da kosovska vlada primenjuje zakone i nastoji da osigura javni red, mir i bezbednost za… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Udruženje tužilaca Srbije: Tužilaštvo pokušava da ugasi požar, a suštinske promene još nema
Danas pre 1 satjoš 1 povezana