Povezane vesti

Kurti o kritikama koje je izneo Makron: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku

Kurti o kritikama koje je izneo Makron: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku

Euronews 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Aljbin Kurti reagovao na posetu francuskog predsednika Beogradu

Aljbin Kurti reagovao na posetu francuskog predsednika Beogradu

Danas 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. Mi… »
Kurti o Makronovim kritikama: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku

Kurti o Makronovim kritikama: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku

NIN 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi… »
Kurti se oglasio o izjavi Makrona

Kurti se oglasio o izjavi Makrona

Vesti online 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, izjavio je danas, komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da je Pariz zabrinut zbog jednostranih poteza Kosova, da kosovska vlada primenjuje zakone i nastoji da osigura javni red, mir i bezbednost za… »

Vesti dana »