Povezane vesti
Kurti o kritikama koje je izneo Makron: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
Euronews 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Kurti o Makronovim kritikama: Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku
NIN 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. "Mi želimo da… »
Aljbin Kurti reagovao na posetu francuskog predsednika Beogradu
Danas 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas, povodom kritika koje je Prištini uputio francuski predsednik Emanuel Makron zbog jednostranih koraka na severu, da Kosovo želi blisku saradnju i međunarodnu podršku, uključujući i Francusku. Mi želimo da… »
Kurti se oglasio o izjavi Makrona
Vesti online 30.08.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, izjavio je danas, komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da je Pariz zabrinut zbog jednostranih poteza Kosova, da kosovska vlada primenjuje zakone i nastoji da osigura javni red, mir i bezbednost za… »
Vesti dana »
Navijač pokušao da uleti na teren na Mundijalu: Ovo mnogi nisu videli
Nova pre 9 minutajoš 24 povezane
(Video) Ubijen najopasniji kriminalac na svetu! Tramp izdao hitno naređenje vojski, izveden brz i smrtonosan udar
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima: temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Režimski mediji Alo, Informer i njihove ćerke firme dobili oko 100 miliona dinara
Nova pre 9 minutajoš 6 povezanih
Gerapetritis: Ulazak Srbije u EU geopolitička neminovnost, treba ubrzati promene unutar zemlje
N1 Info pre 44 minutajoš 6 povezanih