Povezane vesti
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
N1 Info 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Glas Šumadije 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
(VIDEO) Ninić: Inspektori mi prete privođenjem, porodicu Antić uništavaju i progone
Danas 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Advokat Ninić ljutito: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Novi magazin 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 162 povezane

Dodik: Očekujem potpunu podršku Srbije, obratiću se i Rusiji i pisati SAD
NIN pre 27 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i rast pritiska američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 43 povezane

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 37 povezanih