Povezane vesti
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
N1 Info 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su… »
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Glas Šumadije 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su… »
(VIDEO) Ninić: Inspektori mi prete privođenjem, porodicu Antić uništavaju i progone
Danas 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su… »
Advokat Ninić ljutito: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Novi magazin 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena:Ne bi volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 1 minutjoš 25 povezanih