Povezane vesti
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
N1 Info 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Ninić ljutito za N1: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Glas Šumadije 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
(VIDEO) Ninić: Inspektori mi prete privođenjem, porodicu Antić uništavaju i progone
Danas 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Advokat Ninić ljutito: Inspektori mi prete privođenjem jer dajem izjave medijima
Novi magazin 30.08.2024
Ivan Ninić, advokat Novice Antića, u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju. Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli… »
Vesti dana »

Netanjahu o atentatu na hamneia: Ubistvo iranskog vođe bi okončalo, a ne eskaliralo sukob
Večernje novosti pre 19 minutajoš 36 povezanih

Skupština Srbije završila zasedanje: Gavrilović položio zakletvu, izabrane nove funkcionerke
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih

Profesori i studenti ne odustaju: Blokada ispred Vlade ulazi u drugu nedelju
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih