Povezane vesti
Milanović: Nisam protiv vojnog roka, ali to ne može bez mene
Politika 30.08.2024
ZAGREB – Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, ali je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to radi… »
Milanović: Nema uvođenja obaveznog vojnog roka bez dogovora
N1 Info 30.08.2024
Nema ništa od vraćanja vojnog roka u Hrvatskoj bez dogovora, izjavio je danas hrvatski predsednik Zoran Milanović. „Predsednik Republike i vrhovni zapovednik sam bio i biću još pet godina i bez vrhovnog zapovednika se u takve stvari ne sme ići“, rekao je… »
Zoran Milanović: Nisam protiv vojnog roka, ali to ne može bez mene
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, ali je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to… »
Šta Milanović kaže o uvođenju obaveznog vojnog roka?
Danas 30.08.2024
Nema ništa od vraćanja vojnog roka u Hrvatskoj bez dogovora – izjavio je danas predsednik Zoran Milanović. „Predsednik Republike i vrhovni zapovednik sam bio i biću još pet godina i bez vrhovnog zapovednika se u takve stvari ne sme ići“, rekao je… »
Plenki vs. Zoki: Helikopter, helikopter...; "Laže..."
B92 30.08.2024
Hrvatski državni vrh je ponovo zaratio. Naime, danas su udledile optužbe i kontraoptužbe hrvatskog premijera i predsednika, kojima je ovo, više se ni ne zna, koji put da se "potkače". Hrvatski predsednik Zoran MIlanović najpre je kritikovao premiera… »
Milanović pobesneo; "Mislite donositi naredbe bez mene? Kako ste to zamislili? Na silu?"
B92 30.08.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka. Međutim, Milanović je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Susret Trampa i Sija mogao bi da definiše odnose supersila na duži period
Južne vesti pre 51 minutajoš 10 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 46 minutajoš 11 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 46 minutajoš 9 povezanih
AMSS: Dobri vremenski uslovi za vožnju, na brojnim deonicama u toku radovi
N1 Info pre 26 minutajoš 4 povezane