Povezane vesti
Milanović: Nisam protiv vojnog roka, ali to ne može bez mene
Politika 30.08.2024
ZAGREB – Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, ali je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to radi… »
Milanović: Nema uvođenja obaveznog vojnog roka bez dogovora
N1 Info 30.08.2024
Nema ništa od vraćanja vojnog roka u Hrvatskoj bez dogovora, izjavio je danas hrvatski predsednik Zoran Milanović. „Predsednik Republike i vrhovni zapovednik sam bio i biću još pet godina i bez vrhovnog zapovednika se u takve stvari ne sme ići“, rekao je… »
Zoran Milanović: Nisam protiv vojnog roka, ali to ne može bez mene
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka, ali je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to… »
Šta Milanović kaže o uvođenju obaveznog vojnog roka?
Danas 30.08.2024
Nema ništa od vraćanja vojnog roka u Hrvatskoj bez dogovora – izjavio je danas predsednik Zoran Milanović. „Predsednik Republike i vrhovni zapovednik sam bio i biću još pet godina i bez vrhovnog zapovednika se u takve stvari ne sme ići“, rekao je… »
Plenki vs. Zoki: Helikopter, helikopter...; "Laže..."
B92 30.08.2024
Hrvatski državni vrh je ponovo zaratio. Naime, danas su udledile optužbe i kontraoptužbe hrvatskog premijera i predsednika, kojima je ovo, više se ni ne zna, koji put da se "potkače". Hrvatski predsednik Zoran MIlanović najpre je kritikovao premiera… »
Milanović pobesneo; "Mislite donositi naredbe bez mene? Kako ste to zamislili? Na silu?"
B92 30.08.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i vrhovni komandant Oružanih snaga Hrvatske izjavio je danas u Požegi da nema ništa protiv vraćanja obaveznog služenja vojnog roka. Međutim, Milanović je upitao premijera Andreja Plenkovića da li misli da to… »
Vesti dana »
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 39 minutajoš 25 povezanih
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 29 minutajoš 72 povezane
BiH podržala rezoluciju o osudi Irana! Komšić se ogradio: "Iran se samo brani"
Kurir pre 19 minutajoš 66 povezanih
"Ovo je dokaz da Amerika nije spremna za rat sa Iranom" Rajt: Nije u stanju ni da prati tankere kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 1 satjoš 49 povezanih