Povezane vesti
"Trguje decom, godinama pratim tu odvratnu priču" Vedrana Rudan žestoko osudila poznatu Hrvaticu: "Zašto me prodaješ, mama"
Kurir 30.08.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po svojim "oštrim jezikom", žestoko je osudila poznatu hrvatsku pevačicu Maju Šuput. Književnica se u svojoj najnovijoj objavi u blogu dotakla teme roditeljstva i kao primer navela hrvatsku pevačicu, koju… »
Vedrana Rudan oštro osudila hrvatsku pevačicu zbog sina: Spisateljica u jeku borbe sa opakom bolešću zatresla region…
Blic 30.08.2024
Književnica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj objavi u blogu obradila je temu roditeljstva i kao primer navela hrvatsku pevačicu, koju je ozbiljno potkačila. U objavi na blogu, pod naslovom “Zašto me prodaješ, mama”, Vedrana je žestoko… »
Vedrana Rudan surovo potkačila hrvatsku pevačicu: Zašto me prodaješ, mama?
Svet plus 30.08.2024
Književnica Vedrana Rudan, poznata po svojoj oštroumnoj i često provokativnoj analizi društvenih fenomena, u svojoj najnovijoj blog objavi donosi oštar komentar na temu roditeljstva. U tekstu naslovljenom „Zašto me prodaješ, mama“, Rudan… »
Vesti dana »
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 51 minutajoš 46 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; Ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 40 minutajoš 38 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 3 satajoš 40 povezanih