Povezane vesti
"Pevala sam bosa, da sam znala...": Progovorila pevačica sa Đokovićeve svadbe, otkrila nepoznate detalje
Mondo 30.08.2024
Progovorila pevačica koje je pevala na svadbi Đorđa Đokovića. Pevačica Mima Tanasković svojevremeno je otkrila kroz kakve je sve situacije prolazila tokom svoje karijere. Između ostalog je istakla da joj se na nastupima često dešava da joj se polomi… »
Progovorila pevačica koja je pevala na svadbi brata Novaka Đokovića: "Pevala sam bosa, a da sam znala..."
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Mima Tanasković svojevremeno je otkrila kroz kakve je sve situacije prolazila tokom svoje karijere. Između ostalog je istakla da joj se na nastupima često dešava da joj se polomi štikla ili pukne haljina. - Bilo je i pocepanih… »
Vesti dana »

Blokada Pete beogradske gimnazije i prisustvo JZO izazivaju zabrinutost i pitanja u Skupštini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Primirje postignuto, ali šta dalje? Tri pitanja koja oblikuju sudbinu Gaze
Nova pre 59 minutajoš 36 povezanih

Skupština Srbije nastavila rad: Na dnevnom redu 48 tačaka, raspravlja se o legalizaciji, izvršiteljima i Ekspu (video)
Blic pre 54 minutajoš 20 povezanih

Von der Leyen sa Luštice: Vrijeme je za investicije, iduće godine ukidamo roming između Crne Gore i EU
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 22 povezane

Žalgiris dominira u Evroligi, Zvezda posebno mora da pazi na ove tri stvari
Nova pre 43 minutajoš 34 povezane