Povezane vesti
Čečenski lider Kadirov demantuje društvene mreže: Lekari tvrde imam telo kao mladić
Politika 30.08.2024
GROZNI – Čečenski lider Roman Kadirov ponovo je negirao navode da pati od ozbiljnih zdravstvenij problema, rekavši da lekari tvrde da ''ima telo kao mladić''. "Ako pevam, to znači da sam živ. Zdravlje mi je dobro, svaka tri meseca radim manje popravke, a… »
Kadirov u stilu Trampa saopštio kakvog je zdravlja
Danas 30.08.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov ponovo je u četvrtak uveče odbacio glasine da je lošeg zdravlja, rekavši svojim pratiocima na društvenim mrežama: „Lekari kažu da imam telo mladog momka“, prenosi Politico. Kadirov, jedan od ključnih saveznika ruskog… »
Vesti dana »
U Iranu četrdesetodnevna žalost zbog ubistva Hamneija; Tramp: Ako Iran udari uzvratićemo neviđenom silom
RTV pre 28 minutajoš 38 povezanih
Bend Lavina uspeo ono što niko nije na PZE: Gledaoci i žiri konačno saglasni oko pobednika, evo sa koliko poena su momci iz Niša odneli trofej
Kurir pre 17 minutajoš 35 povezanih
Metal bend iz Niša sve oduševio: Evo ko su predstavnici Srbije na Evroviziji FOTO/VIDEO
B92 pre 7 satijoš 24 povezane
Nova prognoza Marka Čubrila: Ovog datuma moguće jako zahlađenje zbog hladnog talasa iz Rusije
Nova pre 12 minutajoš 14 povezanih
Drama i na beogradskom aerodromu! Letovi ka Dubaiju otkazani, jedna destinacija i dalje na čekanju
Dnevnik pre 28 minutajoš 8 povezanih