Povezane vesti
Čečenski lider Kadirov demantuje društvene mreže: Lekari tvrde imam telo kao mladić
Politika 30.08.2024
GROZNI – Čečenski lider Roman Kadirov ponovo je negirao navode da pati od ozbiljnih zdravstvenij problema, rekavši da lekari tvrde da ''ima telo kao mladić''. "Ako pevam, to znači da sam živ. Zdravlje mi je dobro, svaka tri meseca radim manje… »
Kadirov otkrio: Lekari tvrde...
B92 30.08.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov ponovo je negirao navode da pati od ozbiljnih zdravstvenij problema, rekavši da lekari tvrde da ''ima telo kao mladić''. "Ako pevam, to znači da sam živ. Zdravlje mi je dobro, svaka tri meseca radim manje popravke, a na… »
„Zdravlje mi je dobro“ čečenski lider Kadirov poručio: Lekari tvrde da imam telo kao mladić
Dnevnik 30.08.2024
GROZNI: Čečenski lider Roman Kadirov ponovo je negirao navode da pati od ozbiljnih zdravstvenij problema, rekavši da lekari tvrde da ''ima telo kao mladić''. Ako pevam, to znači da sam živ. Zdravlje mi je dobro, svaka tri meseca radim manje… »
Kadirov u stilu Trampa saopštio kakvog je zdravlja
Danas 30.08.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov ponovo je u četvrtak uveče odbacio glasine da je lošeg zdravlja, rekavši svojim pratiocima na društvenim mrežama: „Lekari kažu da imam telo mladog momka“, prenosi Politico. Kadirov, jedan od ključnih saveznika… »
Javio se Kadirov: Živ sam...
B92 30.08.2024
Čečenski lider Ramzan Kadirov ponovo je u četvrtak uveče odbacio glasine da je lošeg zdravlja. On je svojim pratiocima na društvenim mrežama poručio: "Lekari kažu da imam telo mladog momka", prenosi Politico. Kadirov, jedan od ključnih saveznika… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 50 minutajoš 11 povezanih
Broj slučajeva malih boginja u svijetu povećan za 20 posto prošle godine
Al Jazeera pre 50 minutajoš 1 povezana