Povezane vesti
Konkurs Narodne biblioteke „Radoje Domanović“: MOJE SNOVE MAŠTA PLETE
ROMinfomedia 30.08.2024
Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu, u okviru 6. Festivala dečjeg stvaralaštva „Umetnik iz školske klupe“, raspisuje nagradne konkurse na temu „MOJE SNOVE MAŠTA PLETE“. Cilj Festivala je da se putem savremenog stvaralaštva deci i mladima… »
Leskovačka biblioteka raspisala literarni, likovni i video-konkurs na temu „Moje snove mašta plete”
Jugmedia 30.08.2024
Narodna biblioteka “Radoje Domanović” u Leskovcu u okviru 6. Festivala dečjeg stvaralašstva “Umetnik iz školske skupe” raspisala je literarni, likovni i video-konkurs na temu “Moje snove mašta plete”. Konkurs je namenjen svim učenicima osnovnih i… »
Festival dečjeg stvaralaštva „Umetnik iz školske klupe“
Stav.life 30.08.2024
Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu, u okviru 6. Festivala dečjeg stvaralaštva „Umetnik iz školske klupe“, raspisuje nagradne konkurse na temu „MOJE SNOVE MAŠTA PLETE“. Cilj Festivala je da se putem savremenog stvaralaštva deci i mladima… »
Vesti dana »

VIDEO Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa u istoriji: Na Kamčatki cunami visine do 4 metra, Japan i Havaji naredili evakuacije
Nova pre 22 minutajoš 52 povezane

MUP: U neredima pre početka utakmice Crvena zvezda - Linkoln povređeno nekoliko policajaca
Insajder pre 47 minutajoš 22 povezane

Prvo kiša, pa sunčani udar! Vremenski ringišpil kreće već od danas – evo gde će biti najtoplije
Alo pre 2 satajoš 12 povezanih