Povezane vesti
Sukob premijera i predsednika, Plenković: Milanović laže, tu sramotu treba maknuti s Pantovčaka
Telegraf 30.08.2024
Plenković: Milanović laže, tu sramotu treba maknuti s Pantovčaka. Hrvatski premijer Andrej Plenković obrušio se na šefa države Zorana Milanovića za kojeg je rekao da laže i da je "sramota koju treba maknuti sa Pantovčaka". "Očito sada kad dolazi jesen… »
Novi okršaj premijera i predsednika: Plenković: "Milanović laže, tu sramotu treba maknuti s Pantovčaka"
Blic 30.08.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković obrušio se na šefa države Zorana Milanovića za kojeg je rekao da laže i da je "sramota koju treba maknuti sa Pantovčaka". - Očito sada kad dolazi jesen, kad je u teškom porazu ćutao mesecima, nastoji to da prebaci na… »
Plenković: Milanović laže, tu sramotu treba maknuti s Pantovčaka
NIN 30.08.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković obrušio se na šefa države Zorana Milanovića za kojeg je rekao da laže i da je "sramota koju treba maknuti sa Pantovčaka". "Očito sada kad dolazi jesen, kad je u teškom porazu ćutao mesecima, nastoji to da prebaci na… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 20 minutajoš 43 povezane
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 40 minutajoš 32 povezane
Američke sankcije NIS-u traju 61 dan: Vučić danas sa timovima za energetsku bezbednost
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih