Povezane vesti

Snimak velikog požara u Kaluđerici: Plamen guta rastinje oko kuća

Snimak velikog požara u Kaluđerici: Plamen guta rastinje oko kuća

Mondo 30.08.2024
Izbio je veliki požar u Kaluđerici. Prema pisanju Instagram stranice moj_beo_grad izbio je veliki požar u Kaluđerici. Kako može da se vidi na snimku objavljenom na pomenutoj stranici, vatrogasci su jurili ka mestu izbijanja požara. U opisu snimka se… »
Plamen guta sve oko kuća: Ozbiljan požar u Kaluđerici, veliki broj vatrogasnih vozila na terenu: "Ugroženo je na desetine…

Plamen guta sve oko kuća: Ozbiljan požar u Kaluđerici, veliki broj vatrogasnih vozila na terenu: "Ugroženo je na desetine…

Blic 30.08.2024
Nekoliko vatrogasnih vozila sa više pripadnika vatrogasne službe nalazi se na terenu beogradskog naselja Kaluđerica gde je danas tokom dana izbio požar. Prema navodima na stranici "Moj_beo:_grad", vatra je zahvatila polje i šumu, a navodno su… »

Blic 30.08.2024
Nekoliko vatrogasnih vozila sa više pripadnika vatrogasne službe nalazi se na terenu beogradskog naselja Kaluđerica gde je danas tokom dana izbio požar. Prema navodima na stranici "Moj_beo:_grad", vatra je zahvatila polje i šumu, a navodno su… »

Vesti dana »