Povezane vesti
Smišljena kampanja protiv mene: Danilo Diničić tvrdi da ne stoji iza sajta i pokreta „Kopaćemo“
Danas 30.08.2024
Danilo Daničić reagovao je tekst Danasa „Da li iza famoznog sajta „Kopaćemo“ stoji nekadašnji vlasnik portala „Telepromter“ Danilo Daničić?“, tvrdeći da on ne stoji ni iza sajta niti istoimenog portala, koji propagiraju prokekat Jadar i kopanje litijuma… »
Smišljena kampanja protiv mene: Danilo Daničić tvrdi da ne stoji iza sajta i pokreta „Kopaćemo“
Danas 30.08.2024
Danilo Daničić reagovao je tekst Danasa „Da li iza famoznog sajta „Kopaćemo“ stoji nekadašnji vlasnik portala „Telepromter“ Danilo Daničić?“, tvrdeći da on ne stoji ni iza sajta niti istoimenog portala, koji propagiraju prokekat Jadar i kopanje litijuma… »
Smišljena kampanja protiv mene: Danilo Dinčić tvrdi da ne stoji iza sajta i pokreta „Kopaćemo“
Danas 30.08.2024
Vesti dana »

Opozicija u Zaječaru traži uklanjanje privatnog obezbeđenja pre sednice Skupštine (VIDEO)
Serbian News Media pre 6 minutajoš 27 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 3 satajoš 8 povezanih

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”
Serbian News Media pre 3 satajoš 5 povezanih

Darko Glišić u teškom stanju, pošto mu je pozlilo u programu TV Pink, u bolnicu stigao i Vučić
Nova ekonomija pre 51 minutajoš 99 povezanih

Požar u Batajnici: Vatrogasci lokalizovali vatru, evakuisan vrtić
Nedeljnik pre 57 minutajoš 25 povezanih