Povezane vesti
Arno Gujon tvrdi: Vučić pevao Makronu kosovske pesme
Danas 30.08.2024
Direktor Кancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju, Arno Gujon otkrio je da je na sinoćnjem prijemu za predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu delegaciju u Vili Mir, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uzeo mikrofon i pevao kosovske pesme… »
Vučić pevao pesme o Kosovu pred Makronom: Emotivan trenutak u Vili Mir
B92 30.08.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon, u Novom jutru na Televiziji Pink, otkrio je važan detalj sa sinoćnjeg prijema za predsednika Makrona i francusku delegaciju u Vili Mir. "Ja sam sinoć bio na prijemu u Vili Mir, gde su bila… »
Vučić organizovao prijem za Makrona u vili Mir, a onda uzeo mikrofon i pevao kosovske pesme
Nova 30.08.2024
: Direktor Кancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju, Arno Gujon otkrio je da je na sinoćnjem prijemu za predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu delegaciju u Vili Mir, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uzeo mikrofon i pevao kosovske pesme… »
Vesti dana »
Amerikanci preko telefona pritiskaju Zelenskog. U Kremlju otvaraju šampanjac: ‘Više nije pitanje ‘hoće li‘, nego ‘kako i kada‘‘
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 4 satijoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 50 povezanih
Preko Nacionalne platforme o cenama građani od danas mogu da prate svako poskupljenje
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 32 povezane