Povezane vesti
"Nekim čudom sam se izvuko" dino Merlin progovorio o lošem zdravstvenom stanju: To ne bih poželeo nikome!
Kurir 30.08.2024
Dino Merlin svoju karijeru gradio je isključivo na muzici, te se o njegovom privatnom životu ne zna puno u javnosti, međuti, jednom prilikom govorio je o teškom periodu kroz koji je prolazio. Dino je ispričao da je bio u teškoj depresiji, a za to je… »
"Bilo mi je isto život i smrt, bio sam biljka": Dino Merlin se dugo borio sa depresijom, zbog ovog je prošao agoniju
Blic 30.08.2024
Pevač Dino Merlin svoju karijeru gradio je isključivo na muzici, te se o njegovom privatnom životu ne zna puno u javnosti, međuti, jednom prilikom govorio je o teškom periodu kroz koji je prolazio. Naime, Dino je ispričao da je bio u teškoj… »
Vesti dana »
Studenti nastavili put ka Kragujevcu: Spavali u Kniću, Jagodini i Čumiću, maratonci krenuli iz Beograda
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
BLOG U Nišu protest ispred Osnovnog suda, studenti sve bliže Kragujevcu, u Beogradu protest prosvetara
N1 Info pre 23 minutajoš 13 povezanih
Uhapšeni inspektori iz Ministarstva ostaju u pritvoru! Zloupotrebili položaj, omogućili rad domu za stare u Barajevu
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih
Nova hapšenja zbog korupcije - oštećena Republička direkcija za robne rezerve za dva miliona evra?
Bloomberg Adria pre 48 minutajoš 107 povezanih
Prošireni rektorski kolegijum usvojio zaključak u vezi sa četvrtim studentskim zahtevom
Insajder pre 3 satajoš 11 povezanih