Povezane vesti
Drama kod Golubovića, Kristijanova žena opljačkana! Ukrali novac, evo šta je još odneto: Umrla sam za..."
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. Bivša učesnica "Zadruge" i žena Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, proslavila je rođendan, a onda je zadesilo nešto što nije mogla da očekuje. Kako njenih objava na društvenim mrežama danima nije bilo, pratioci su se zabrinuli šta… »
Opljačkana žena Kristijana Golubovića: Ukrali joj torbicu, ostala bez para i telefona
Mondo 30.08.2024
Kristina Spalević se oglasila na Instagramu. Bivša učesnica Zadruge i žena Kristijana Golubovića, Kristina Spalević oglasila se na društvenim mrežama kako bi otkrila da je doživela neprijatnost neposredno nakon proslave rođendana. "Ljudi, dosta vas mi je… »
Pokradena žena kristijana golubovića Kristina se hitno oglasila, drama u Beču!
Alo 30.08.2024
Otkrila šta se desilo. Kristina Spalević otkrila je da je pokradena, pa je svojim pratiocima objasnila šta joj se desilo. - Ljudi, dosta vas mi je pisalo jer me nema na mrežama, što je za ove dane čudno - započela je Kristina, pa u nastavku otkrila da je… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 38 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih