Povezane vesti
"Rekao je da su mu prišli sa leđa na ulici i tukli dok nije pao" Teško povređeni tinejdžer (16) primljen u bolnicu u…
Kurir 30.08.2024
U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je tinejdžer (16) koji tvrdi da je napadnut i pretučen na Čukarici. Njemu su lekari konstatovali teške povrede i o tome obavestili policiju. Prema informacijama, on je inspektorima rekao da se, u sredu uveče… »
"Prišli su mi sa leđa i tukli me po glavi" Dečak (16) u Beogradu došao u bolnicu sa teškim povredama
Mondo 30.08.2024
U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je mladić od 16 godina koji je ispričao da je pretučen na Čukarici. U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je mladić M.J. (16) koji je ispričao da je pretučen na Čukarici. Konstatovane su mu teške povrede i o… »
Prišli su mi sa leđa i tukli po glavi: Dečak (16) došao u bolnicu sa teškim povredama, tvrdi da je napadnut
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je M.J. (16) koji tvrdi da je napadnut i pretučen na Čukarici, saznaje "Telegraf.rs". Njemu su lekari konstatovali teške povrede i o tome obavestili policiju. Prema našim informacijama, M.J. je… »
Vesti dana »

(BLOG) „Pumpaj, pumpaj, Ibar vodo“: Protesti u Kraljevu, ispred RTS i RTV, studenti i u Strazburu
N1 Info pre 9 minutajoš 33 povezane

VIDEO: Inženjeri predali peticiju da se kolege optužene za pad nadstrešnice brane sa slobode
Radio 021 pre 39 minutajoš 59 povezanih

Vladajuća većina ponavlja da nema prelazne vlade, opozicija kritikuje predlog mandatar
RTV pre 51 minutajoš 28 povezanih

Aleksić: Privođenje Đajića dokaz da vlast sve češće poteže represivnim merama
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih