Povezane vesti
"Prišli su mi sa leđa i tukli me po glavi" Dečak (16) u Beogradu došao u bolnicu sa teškim povredama
Mondo 30.08.2024
U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je mladić od 16 godina koji je ispričao da je pretučen na Čukarici. U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je mladić M.J. (16) koji je ispričao da je pretučen na Čukarici. Konstatovane su mu teške povrede i o tome su… »
Prišli su mi sa leđa i tukli po glavi: Dečak (16) došao u bolnicu sa teškim povredama, tvrdi da je napadnut
Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. U dečiju bolnicu u Beogradu primljen je M.J. (16) koji tvrdi da je napadnut i pretučen na Čukarici, saznaje "Telegraf.rs". Njemu su lekari konstatovali teške povrede i o tome obavestili policiju. Prema našim informacijama, M.J. je… »
Vesti dana »
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Realni rast BDP-a u prvom kvartalu 3,2 odsto, građevina, industrija i IT usporili rast
Nova ekonomija pre 4 satijoš 37 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana
Tramp tvrdi da nije obavešten o odluci Irana da obustavi pregovore
N1 Info pre 21 minutajoš 20 povezanih