Повезане вести
Одбојкашице Србије на тајланду бране светску титулу
Дневник 30.08.2024
Домаћин Светског првенства за одбојкашице 2025. године биће Тајланд. Дуго се чекало да челници ФИВБ одреде домаћина Светског првенства, а проблем ја настао због специјалних гаранција које су морали да добију од стране тајландске… »
Одбојкашице Србије на Тајланду бране светску титулу
Б92 30.08.2024
Домаћин Светског првенства за одбојкашице 2025. године биће Тајланд. Дуго се чекало да челници ФИВБ одреде домаћина Светског првенства, а проблем ја настао због специјалних гаранција које су морали да добију од стране тајландске… »
Познато где ће одбојкашице Србије бранити светску титулу
Спорт клуб 30.08.2024
Тајланд ће бити домаћин Светског првенства за одбојкашице, које је на програму 2025. године, а на којем ће титулу бранити репрезентација Србије, двоструки узастопни шампион планете. Ова вест објављена је данас, на Конгресу… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила ‘дрски’ упад у ваздушни простор
Данас пре 9 сатијош 4 повезане