Povezane vesti

Novak je pokvario Alkaraza? Šta se desilo sa Karlosom – ovako je doživeo blamažu karijere

Novak je pokvario Alkaraza? Šta se desilo sa Karlosom – ovako je doživeo blamažu karijere

Nova 30.08.2024
: Poraz od Botika van de Zandshulpa jedno je od najvećih iznenađenja modernog tenisa, bez ikakve dileme najveće iznenađenje još od 2017. godine (poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina na Australijan openu). Ipak, to pokazuje da Karlos Alkaraz… »
Potpuna katastrofa Karlos Alkaraza! Brutalan tekst "Asa" o Špancu, njegovim suzama i besu

Potpuna katastrofa Karlos Alkaraza! Brutalan tekst "Asa" o Špancu, njegovim suzama i besu

Mondo 30.08.2024
Zemljaci nemaju previše milosti za Karlosa Alkaraza posle njegovog poraza na US Openu protiv autsajdera iz Holandije. Španski novinar Naćo Albaran nazvao je nastup i eliminaciju Karlosa Alkaraza u Njujorku totalnom katastrofom. Te reči napisane su u… »
Alkaraz nakon neočekivanog poraza na US Openu: Ne znam kako da se kontrolišem, u glavi mi je rolerkoster

Alkaraz nakon neočekivanog poraza na US Openu: Ne znam kako da se kontrolišem, u glavi mi je rolerkoster

Nedeljnik 30.08.2024
Karlos Alkaras, treći teniser sveta i četvorostruki gren slem šampion, dečko koji je u poslednjih godinu dana zadao toliko muka našem Novaku Đokoviću i za kog se zbog toga s pravom veruje da će u skorijoj budućnosti postati najbolji reket sveta… »

Vesti dana »