Povezane vesti

"On ne može da bude gost na mom koncertu": Senidah otkrila zbog čega nije htela da zove Dina Merlina

"On ne može da bude gost na mom koncertu": Senidah otkrila zbog čega nije htela da zove Dina Merlina

Mondo 30.08.2024
Pevačica Senidah snimila je duetsku pesmu s legendarnim muzičarem, ali njega neće biti na njenom beogradskom koncertu. Pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah održaće večeras svoj prvi solistički koncert u Beogradu, na Tašmajdanu, a… »
"On ne može da bude moj gost": Senidah priznala zbog čega Dina Merlina nije zvala na večerašnji koncert

"On ne može da bude moj gost": Senidah priznala zbog čega Dina Merlina nije zvala na večerašnji koncert

Telegraf 30.08.2024
Preporučujemo. Pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah održaće večeras, 30. avgusta, svoj prvi solistički koncert u Beogradu, na Tašmajdanu. Poznato je da Senida ima duet sa Dinom Merlinom "Dođi", pa su tako mnogi pretpostavljali da… »
SENIDA OTVORENO PROGOVORILA O DINU MERLINU: On ne može da mi bude gost na koncertu! Pomenula i poznanstvo sa Borom Čorbom

SENIDA OTVORENO PROGOVORILA O DINU MERLINU: On ne može da mi bude gost na koncertu! Pomenula i poznanstvo sa Borom Čorbom

Kurir 30.08.2024
Pevačica Senida održaće večeras svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Međutim, pevačica nam je otkrila I da li je pozvala pevača Dina Merlina da joj bude gost na koncertu, ali i da li je upoznala pevača Boru Đorđevića, poznatijeg kao Boru… »

Vesti dana »