Povezane vesti
Martin za SK: Plašio sam se pre dolaska u Aragon
Sport klub 30.08.2024
Nakon prva dva treninga i završenog posla prvog trkačkog dana, za Sport Klub je govorio i Horhe Martin. „Bio je dobar dan. Mark je obično veoma brz ovde tako da smo svi ovo očekivali. Dobra stvar je da ja imam bolji osećaj nego pre dve godine. Malo… »
Espargaro za SK: Nisam hteo da izletim kao u Austriji
Sport klub 30.08.2024
Aleš Espargaro imao je drugo najbrže vreme na drugom treningu u Aragonu, a nakon toga je razgovarao sa našom Jelenom Trajković. „Sve u svemu sam zadovoljan. Prvi trening nije bio lak, staza je bila veoma prljava, a svi znamo da imamo ograničen broj… »
Vinjales za SK: Dugo se nisam ovako dobro osećao na motoru
Sport klub 30.08.2024
Dobro je vozio Maverik Vinjales u petak na oba treninga, a nakon toga je govorio za Sport Klub. „Bilo je dobro da budem iskren, uživao sam vozeći motor. Dugo nisam imao ovako dobar osećaj kao danas iako su uslovi bili malo čudni, povratne… »
Banjaja za SK: Markes izgleda nepobedivo, ali sačekajmo…
Sport klub 30.08.2024
"U potpunosti smo izgubili prvi trening iz razloga koje ne mogu da kažem, u drugom treningu smo krenuli od nule, uspeli smo da rešimo stvari pred taj poslednji napad tako da sam zadovoljan", rekao je između ostalog Frančesko Banjaja u razgovoru sa… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana