Повезане вести
"Била трудна с Новаком, а њему сам рекла да нема обавезу": Мајка српског тенисера испричала и шта јој је рекао Срђан
Мондо 30.08.2024
Дијана Ђоковић је у једном интервјуу испричала да је скоро на почетку везе са Срђаном Ђоковићем остала у другом стању са Новаком. Брак Дијане и Срђана Ђоковића, родитеља славног тенисера Новака Ђоковића и његове браће Марка и… »
"Желела сам да родим то дете, а он..." Нолетова мајка затруднела непланирано после пар месеци везе: Да се нисам оженио тобом...…
Курир 30.08.2024
Брак Дијане и Срђана Ђоковића траје већ 37 година, а она је остала у другом стању после свега неколико месеци забављања. Новакови родитељ упознали су се на Копаонику када се Дијана припремала за инструктора скијања. После… »
"Желела сам да га родим"! Дијана је затруднела после седам месеци забављања са Срђаном: "Питао ме је..."
Телеграф 30.08.2024
Препоручујемо. Новакова мајка, Дијана Ђоковић, једном приликом је открила детаље приватног живота, а како је објаснила Срђана је упознала на Копаонику када се спремала за инструктора скијања. После седам месеци забављања брак… »
"Желела сам да родим то дете, а он како одлучи": Дијана Ђоковић затруднела после неколико месеци везе: "Срђан ме пита да ли би…
Блиц 30.08.2024
Родитељи Новака Ђоковића, Срђан и Дијана Ђоковић, у срећном су браку скоро четири деценије. Новакова мајка , Дијана Ђоковић, једном приликом је открила детаље приватног живота, а како је објаснила Срђана је упознала на… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Најмање 23 особе повређене, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 18 минутајош 35 повезаних
Србин славио, Хрват давао голове и туговао: Милан губио 2:0 од Торина, па победио!
Вечерње новости пре 20 минутајош 46 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 8 сатијош 29 повезаних
Путин од Трампа "на тацни" добија оно што 3 године не може да освоји: Америка поставила бруталан ултиматум Украјини
Мондо пре 1 сатјош 89 повезаних