Povezane vesti
Ova žena stala je Ivani na crtu i umešala se u brak: Biković nju voli više od rođene supruge i stan joj je kupio FOTO
Svet & Skandal 30.08.2024
Majka Miloša Bikovića njegova je najveća podrška Miloš Biković, čuveni glumac, u više navrata je isticao da mu je porodica najveća podrška u životu. Majka Miloša Bikovića posebno se ističe… – Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati… »
Miloš Biković otkriva: Kako je porodica oblikovala moj život i karijeru!
Svet plus 30.08.2024
Poznati glumac Miloš Biković otvoreno govori o svojoj dubokoj povezanosti sa porodicom, posebno sa majkom Marijom, i o izazovima koje je doživeo zbog čestog odsustva oca. U iskrenoj ispovesti, Biković deli kako su detinjstvo i porodične prilike uticale… »
Ovo je majka Miloša Bikovića: "Kupio sam mami stan u Beogradu", Marija je prava dama: "Nije me hrabrila u želji da postanem…
Blic 30.08.2024
Miloš Biković, čuveni glumac, u više navrata je isticao da mu je porodica najveća podrška u životu, a naročito majka Marija. - Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ispred Novosadskog sajma: Pokušavaju da spreče ispit na Pravnom fakultetu, stigla i policija
Euronews pre 15 minutajoš 21 povezana

Posle oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo – temperatura do 36 stepeni
RTS pre 15 minutajoš 17 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih

Tuča na kraju finalne utakmice između Čelsija i PSŽ: Trener Parižana nokautirao Žoao Pedra (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih