Povezane vesti

Osnivač Eko straže kaže – njegovoj ženi stigao nalog za privođenje, iz suda to demantuju

Osnivač Eko straže kaže – njegovoj ženi stigao nalog za privođenje, iz suda to demantuju

N1 Info 30.08.2024
Osnivač "Eko straže" Bojan Simišić rekao je za N1 da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje, a da su to saznali kada su se vratili sa puta u Srbiju. Kako kaže, njegova žena nema veze sa "Eko stražom". "Pokušavaju da me zastraše, tako što… »
VIDEO Osnivač Eko straže: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za privođenje

VIDEO Osnivač Eko straže: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za privođenje

Radio 021 30.08.2024
Osnivač "Eko straže" Bojan Simišić kaže da je izdat nalog za privođenje njegove supruge, a da su to saznali kada su se vratili sa puta. Kako kaže, njegova žena nema veze sa "Eko stražom". "Pokušavaju da me zastraše, tako što mi napadati… »
Osnivač pokreta Eko straža: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za hapšenje

Osnivač pokreta Eko straža: Napadaju mi porodicu, supruzi stigao nalog za hapšenje

Novi magazin 30.08.2024
Osnivač pokreta "Eko straža" Bojan Simišić izjavio je danas da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje, a da su to saznali kada su se vratili sa odmora u Srbiju. Simišić je za televiziju N1 rekao da njegova žena nema veze sa "Eko stražom", i… »

Vesti dana »