Povezane vesti
"Saznao sam da me varala s kućnim prijateljem": Bivši muž u otvorenom pismu otkrio i s kim je bila Vesna Zmijanac
Mondo 30.08.2024
Miroljuba Aranđelovića Kemiša svi znamo kao vrsnog muzičara i supruga Zorice Brunclik. Pre nje, bio u braku sa njenom koleginicom, Vesnom Zmijanac. Pevačica Vesna Zmijanac, koja je harala jugoslovenskom muzičkom scenom, važila je za jednu od najzgodnijih… »
"Saznao sam da me varala s kućnim prijateljem": Prvi muž Vesne Zmijanac otkrio sve o aferi s kompozitorom kog gledamo u…
Blic 30.08.2024
Vesna Zmijanac, svojevremeno je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a na njenu lepotu i šarm nema muškarca koji nije pao. Jedan od Vesninih najpoznatijih ljubavnih odnosa, bio je brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Njihov brak… »
Vesti dana »
Raste broj povređenih u zemljotresu; Oglasila se premijerka: Budite na oprezu VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 34 povezane
Milan ne posustaje u borbi za čelo tabele - od 0:2 do tri boda u Torinu
RTS pre 18 minutajoš 43 povezane
Građani veruju državi - niko nije pravio zalihe nafte; Đedović Handanović: "Naći ćemo rešenje" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 47 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 8 satijoš 29 povezanih
"Da li je američki plan previše mek prema Rusiji?": Iz Vašingtona sve je veći pritisak na Ukrajinu
N1 Info pre 33 minutajoš 89 povezanih