Повезане вести
Певач после удеса остао у инвалидским колицима, а ево како сада живи: Нико не помаже, не знам како ћу изаћи из финансијске…
Курир 30.08.2024
Хрватски певач Здравко Шкендер (71) остао је инвалид и сада пролази кроз тежак период, о чему је једном приликом говорио. - Певам када ме неко позове, превише наступа немам, волео бих их имати с обзиром на хитове. Требало бих… »
Певач после страшне несреће остао инвалид: Данас живи тешко, а задесила га је и породична трагедија, син му је преминуо у 39…
Блиц 30.08.2024
Хрватски певач Здравко Шкендер (71) остао је инвалид и сада пролази кроз тежак период, о чему је једном приликом говорио. - Певам када ме неко позове, превише наступа немам, волео бих их имати с обзиром на хитове. Требало бих… »
Вести дана »

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 1 сатјош 44 повезане

Драма на Трамповом лету ка Британији: Путнички авион се опасно приближио, контролор лета урлао на пилоте
Мондо пре 3 минутајош 25 повезаних

Ујутру мраз, а преко дана 31 степен Лепи дани на измаку, метеоролог открио када ће стићи јако захлађење
Ало пре 1 сатјош 33 повезане

Пољопривредници блокирали центар Новог Сада у знак подршке ухапшеним колегама
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 17 повезаних