Povezane vesti
"Rekao mi je - ne" Senidah otkrila da se čula sa Dinom Merlinom tik pred koncert dao joj savet, a evo da li ga je poslušala
Kurir 31.08.2024
Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić je sinoć održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a mnogi su kao gosta iznenađenja očekivali Dina Merlina. Senida je godinama u bliskom odnosu s Dinom Merlinom, a sada nam je otkrila zašto se nije… »
(Video) "rekao mi je: - ne!" Senidah otkrila zbog čega se Dino Merlin nije pojavio na njenom koncertu u Beogradu
Blic 31.08.2024
Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić (Senidah) održala je prvi solistički koncert u srpskoj prestonici. Senidah je koncert počela sporijim numerama, a pojavila se pred publikom u interesantnoj, beloj odevnoj kombinaciji. - Kada sam se popela… »
(Video) Nije mogla da dođe sebi: Evo šta je uradila Senidah kad je čula da je Nataša Bekvalac bila na njenom koncertu
Blic 31.08.2024
Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić (Senidah) održala je sinoć svoj prvi solistički koncert u srpskoj prestonici, a veliku podršku su joj pružile koleginice Lepa Brena i Nataša Bekvalac. - Jao nisam videla Natašu, da sam je videla pozdravila… »
Hit scena sa Senidinog koncerta u Beogradu: Iz publike bacili brus na binu, pevačica iznenadila potezom
Mondo 31.08.2024
Sendia Hajdarpašić, svima poznatija kao Senidah održala je prvi solistički koncert u Beogradu. Veliki broj vernih fanova i brojne javne ličnosti zauzele su Tašmajdan kako bi uživo slušali najveće hitove regionalne zvezde Senide Hajdarpašić… »
Brena u provodu sa snajkom i sinom: Pogledajte šta su radile na Senidinom koncertu, nisu prestajale
Mondo 31.08.2024
Lepa Brena uživala je u koncertu Senide i to u društvu sina Viktora i snajke Sofije, a kako su se provodili pokazala je na društvenim mrežama. Regionalna zvezda Senida Hajdarpašić, odnosno Senidah održala je prvi solistički koncert u Beogradu. Na… »
Senidah održala koncert pred punim tašom: Nataša Bekvalac, Lepa Brena i Viktor Živojinović u prvim redovima - publika u…
Blic 30.08.2024
Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić (Senidah) održala je večeras svoj prvi solistički koncert u srpskoj prestonici. Senidah je koncert počela sporijim numerama, a pojavila se pred publikom u interesantnoj, beloj odevnoj kombinaciji. Nataša… »
Anđelka sa bivšim i sadašnjim mužem na koncertu senide: Sto do stola! Evo kako su se ponašali sve vreme (video)
Blic 30.08.2024
Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić održala je večeras svoj prvi solistički koncert u Beogradu. U prvim redovima se našao veliki broj poznatih ličnosti poput Lepe Brene i Nataše Bekvalac, a na koncertu je bila i glumica Anđelka Stević… »
Vesti dana »
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Danas pre 8 satijoš 29 povezanih
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana