Повезане вести

"Рекао ми је - не" Сенидах открила да се чула са Дином Мерлином тик пред концерт дао јој савет, а ево да ли га је послушала

"Рекао ми је - не" Сенидах открила да се чула са Дином Мерлином тик пред концерт дао јој савет, а ево да ли га је послушала

Курир 31.08.2024
Словеначка певачица Сенида Хајдарпашић је синоћ одржала свој први солистички концерт у Београду, а многи су као госта изненађења очекивали Дина Мерлина. Сенида је годинама у блиском односу с Дином Мерлином, а сада нам је открила… »
(Видео) "рекао ми је: - не!" Сенидах открила због чега се Дино Мерлин није појавио на њеном концерту у Београду

(Видео) "рекао ми је: - не!" Сенидах открила због чега се Дино Мерлин није појавио на њеном концерту у Београду

Блиц 31.08.2024
Словеначка певачица Сенида Хајдарпашић (Сенидах) одржала је први солистички концерт у српској престоници. Сенидах је концерт почела споријим нумерама, а појавила се пред публиком у интересантној, белој одевној комбинацији. - Када… »
(Видео) Није могла да дође себи: Ево шта је урадила Сенидах кад је чула да је Наташа Беквалац била на њеном концерту

(Видео) Није могла да дође себи: Ево шта је урадила Сенидах кад је чула да је Наташа Беквалац била на њеном концерту

Блиц 31.08.2024
Словеначка певачица Сенида Хајдарпашић (Сенидах) одржала је синоћ свој први солистички концерт у српској престоници, а велику подршку су јој пружиле колегинице Лепа Брена и Наташа Беквалац. - Јао нисам видела Наташу, да сам је… »
Хит сцена са Сенидиног концерта у Београду: Из публике бацили брус на бину, певачица изненадила потезом

Хит сцена са Сенидиног концерта у Београду: Из публике бацили брус на бину, певачица изненадила потезом

Мондо 31.08.2024
Сендиа Хајдарпашић, свима познатија као Сенидах одржала је први солистички концерт у Београду. Велики број верних фанова и бројне јавне личности заузеле су Ташмајдан како би уживо слушали највеће хитове регионалне звезде Сениде… »
Брена у проводу са снајком и сином: Погледајте шта су радиле на Сенидином концерту, нису престајале

Брена у проводу са снајком и сином: Погледајте шта су радиле на Сенидином концерту, нису престајале

Мондо 31.08.2024
Лепа Брена уживала је у концерту Сениде и то у друштву сина Виктора и снајке Софије, а како су се проводили показала је на друштвеним мрежама. Регионална звезда Сенида Хајдарпашић, односно Сенидах одржала је први солистички… »
Сенидах одржала концерт пред пуним ташом: Наташа Беквалац, Лепа Брена и Виктор Живојиновић у првим редовима - публика у трансу…

Сенидах одржала концерт пред пуним ташом: Наташа Беквалац, Лепа Брена и Виктор Живојиновић у првим редовима - публика у трансу…

Блиц 30.08.2024
Словеначка певачица Сенида Хајдарпашић (Сенидах) одржала је вечерас свој први солистички концерт у српској престоници. Сенидах је концерт почела споријим нумерама, а појавила се пред публиком у интересантној, белој одевној… »
Анђелка са бившим и садашњим мужем на концерту сениде: Сто до стола! Ево како су се понашали све време (видео)

Анђелка са бившим и садашњим мужем на концерту сениде: Сто до стола! Ево како су се понашали све време (видео)

Блиц 30.08.2024
Словеначка певачица Сенида Хајдарпашић одржала је вечерас свој први солистички концерт у Београду. У првим редовима се нашао велики број познатих личности попут Лепе Брене и Наташе Беквалац, а на концерту је била и глумица… »

Вести дана »